Goede voornemens?

afvallen met neovital

Goede voornemens?

We weten allemaal dat goede voornemens niet genoeg zijn om af te vallen. De meest voorkomende redenen waarom mensen falen met afvallen zijn:

  • Gebrek aan motivatie of wilskracht
  • Geloven dat wilskracht alleen genoeg is om je doelen te bereiken
  • Een gebrek aan evenwicht in je dieet

Niemand wil falen met goede bedoelingen, maar niet alle goede bedoelingen oogsten goede resultaten.

Je kent het gevoel wel. Je hebt net een project ingeleverd en je wacht op de beoordeling ervan. Je staart naar je computerscherm en hoopt dat de docent zo snel mogelijk feedback geeft. Je hart begint te bonzen als ze dat eindelijk doen; je hebt goede bedoelingen!

Je weet dat als je dit project goed uitvoert, je een tien krijgt voor de klas - en misschien zelfs een betere baan krijgt of indruk maakt op een belangrijk iemand!

Maar wat als je goede voornemens niet werken? Het is gemakkelijk om je verslagen te voelen als onze plannen niet doorgaan. We denken misschien dat het komt omdat we niet hard genoeg geprobeerd hebben of niet genoeg moeite gedaan hebben, maar dat is niet altijd waar.

Soms mislukken we omdat onze doelen vanaf het begin onrealistisch waren; andere keren mislukken we omdat ons plan gebrekkig was en in zijn huidige vorm nooit een kans van slagen had; en soms is mislukking onvermijdelijk, hoeveel tijd we ook in de voorbereiding steken - je kunt maar zoveel variabelen in het leven controleren!

Maar er is één ding dat iedereen moet onthouden: mislukking accepteren betekent niet dat je jezelf of je dromen helemaal opgeeft - het betekent alleen dat je opnieuw evalueert waar het fout ging, zodat het de volgende keer minder lang duurt (en minder pijnlijk aanvoelt).

Als je een emo eter bent kun je dan afvallen?

Het antwoord is ja, je kunt afvallen als je een emotionele eter bent. Het is echter niet altijd gemakkelijk om af te vallen en het eraf te houden vanwege de pijn die ontstaat als je niet eet als je van streek bent. De beste manier om af te vallen is je denken over eten en bewegen te veranderen.

Als je een emotionele eter bent, kan het eten van junkfood de manier zijn waarop je met stress of andere emoties in je leven omgaat. Je moet bereid zijn om het juiste voedsel te eten, zodat je lichaam alle vitaminen en mineralen krijgt die nodig zijn om gezond te leven, en om regelmatig te bewegen, zodat je spiermassa kunt opbouwen en tegelijkertijd vetreserves kunt verbranden!

Doe wat nodig is om jezelf lang genoeg gemotiveerd te houden om je doelen te bereiken! Ga zo nodig naar een therapeut die gespecialiseerd is in eetstoornissen, zodat deze hen kan helpen bij hun proces en hen waardevolle levenslessen kan leren over zelfbeheersing/wilskracht, die hen zullen helpen zich te blijven concentreren op het bereiken van hun doel(en).

Een evenwichtige aanpak van gewichtsverlies is de beste manier om het er voorgoed af te houden.

Een evenwichtige aanpak van gewichtsverlies is de beste manier om het er voorgoed af te houden. Om je gewicht onder controle te houden, heb je een mix van lichaamsbeweging, ondersteunende producten en gezonde eetgewoonten nodig. Je moet ook tijd voor jezelf nemen, of dat nu betekent dat je een uurtje op de bank naar je favoriete serie zit te kijken of dat je één keer per week met vrienden uitgaat.

Als je wilt afvallen, zijn er een paar dingen die u kunt doen:

  • Eet voedzaam voedsel zoals fruit, groenten en volle granen in plaats van junkfood zoals koekjes of chips. Probeer bij elke maaltijd niet meer dan één portie te eten (en twee als je honger hebt, de bekende 2 regel).
  • Drink elke dag voldoende water - ongeveer 8 kopjes (1½ liter) wordt aanbevolen voor volwassenen onder de 50 jaar; 4 kopjes (0,75 liter) wordt aanbevolen voor volwassenen boven de 50 jaar.* Ga elke dag naar buiten - een wandelingetje maken tijdens de lunch op het werk of een avondwandelingetje na het avondeten helpt extra calorieën te verbranden zonder dat het al te veel invloed heeft op uw dagelijkse routine!

Wat heeft emo eten te maken met gewichtsverlies?

Emotioneel eten is een vorm van ongecontroleerd eten. Het kan leiden tot gewichtstoename en zelfs obesitas, wat weer kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. We hebben allemaal onze triggers, maar als het op je voedselkeuzes aankomt, is het belangrijk dat je gezonde keuzes maakt. "Hoe weet ik of ik een emotionele eter ben?" vraag je je misschien af. Als een van de volgende punten u beschrijft wanneer u zich bijzonder emotioneel voelt:

  • Je eet omdat het troostend of rustgevend is.
  • Je eet wanneer je je verveelt of eenzaam bent
  • U gebruikt voedsel als beloning voor iets goeds dat gebeurd is (bijvoorbeeld vroeg klaar met werken) of als straf voor iets slechts (zoals vastzitten in het verkeer op weg naar huis van uw werk).

Dan kan dit een probleem voor je zijn! Gelukkig zijn er manieren om onze emotionele eetgewoonten onder controle te houden, zodat ze ons leven niet overnemen en ons ongewenste kilo's laten aankomen:

Zijn er eenvoudige manieren om emotioneel eten te beheersen?

Als je emotioneel eten wilt voorkomen, kun je het beste weten wat het triggert en je hersenen helpen begrijpen wat er aan de hand is. Dit kun je doen door de gevoelens die je aanzetten tot eten te herkennen.

Vervolgens zijn er veel manieren om met emotioneel eten om te gaan. Sommige mensen vinden troost in voedsel, terwijl anderen voedsel gebruiken als beloning of straf voor zichzelf of anderen. Eten kan ook een verslaving worden als het regelmatig en dwangmatig wordt gedaan, dus als dit klinkt als iets wat je al een tijdje ervaart, dan is het misschien tijd voor een andere aanpak!

Eén ding dat goed werkt, is bijhouden wanneer en waarom we eten - op die manier zijn we ons beter bewust van onze eigen patronen en gedragingen rond voedselconsumptie, wat ons zal helpen ze later gemakkelijker te veranderen als we ons realiseren hoeveel controle we eigenlijk over onszelf hebben (of het gebrek daaraan).

Het helpt ons ook gebieden te identificeren waar verbeteringen nodig zijn, zodat we slechte gewoonten niet eindeloos blijven herhalen; alle goede dingen komen voort uit het nemen van actie, nu in plaats van later 🙂

Afvallen met een hulpmiddel

Er zijn veel middelen op de wereld die beweren dat je ermee afvalt. Maar is het wel gezond voor je lichaam of brengt het je juist alleen maar in verdere problemen.

Wij hebben daarom een product ontwikkeld die volledig veilig is, je geen jojo effect ervaart, geen hartkloppingen van krijgt of onnodige gezondheidsproblemen. Onze Slim Boost Vega is een mooi middel om te gebruiken om af te vallen, met mooie bestanddelen waaronder Konjac Glucomannan.

Wat is Konjac glucomannan en hoe kan het helpen bij het afvallen?

Konjac glucomannan is een oplosbare vezel die wordt gewonnen uit een wortelgewas genaamd Konjac. Hoewel de naam misschien niet bekend is, heb je waarschijnlijk zijn zusterproduct, konnyaku gelei (ook bekend als Shirataki noedels), gezien in Aziatische restaurants.

Konjac glucomannan is niet alleen een voedingsvezel die je kan helpen gewicht te verliezen door je langer een vol gevoel te geven en uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden, maar verlaagt ook het LDL-cholesterol en de triglyceriden (twee belangrijke bestanddelen van cholesterol).

Hoe neem je Konjac glucomannan in?

Konjac glucomannan is een oplosbare vezelsupplement. Het wordt voor de maaltijd ingenomen om de opname van vet en koolhydraten te voorkomen. Er zitten geen calorieën in Konjac glucomannan en het bevat geen gluten, waardoor het een uitstekende keuze is voor mensen die gevoelig zijn voor deze stoffen. De aanbevolen dosering van onze Slim Boost Vega Original is bij afvallen 3x per dag voor de maaltijd met 350 ml water of e.v.t. sap (maar let op de suikers)

Is Konjac glucomannan geschikt voor iedereen?

Is Konjac glucomannan geschikt voor iedereen?

Ja, het is veilig voor mensen die lactose-intolerant zijn. Als je lactose-intolerant bent en problemen hebt met gas of een opgeblazen gevoel, dan is dit een van de enige voedingsmiddelen die geen koolhydraten of suikers bevat. Het helpt ook je eetlust te verminderen, zodat je jezelf niet overgeeft aan andere voedingsmiddelen (waaronder die met veel suikers en koolhydraten aldus de suikerdipjes).

Je kunt Konjac glucomannan veilig innemen als alternatief voor laxeermiddelen als je constipatieproblemen hebt. Veel mensen gebruiken Konjac glucomannan in plaats van laxeermiddelen omdat het geen bijwerkingen veroorzaakt zoals buikkrampen of diarree zoals sommige andere soorten laxeermiddelen doen!

Is Konjac glucomannan veilig om langdurig in te nemen?

Konjac glucomannan is een natuurlijke vezel die al eeuwenlang als voedsel wordt gebruikt. Het is veilig om langdurig in te nemen, en het veroorzaakt geen bijwerkingen of andere problemen. Het veroorzaakt geen constipatie of diarree, die vaak voorkomen bij veel andere soorten vezelsupplementen en laxeermiddelen.

Konjac glucomannan is geen stimulerend middel zoals cafeïne of efedrine; het stimuleert je energieniveau niet, maar helpt je een vol gevoel te krijgen en vermindert de eetlust door u gedurende de dag minder te laten eten. Je kunt konjac glucomannan ook drinken met andere medicijnen, waaronder bloeddrukmedicatie.

Conclusie

Je emotioneel eten onder controle krijgen is een belangrijk onderdeel van het afvallen. Je zult je goed voelen over jezelf en een betere kans hebben om de kilo's eraf te houden als je deze uitdaging overwint. Neem zo nodig een ondersteunend product om je te helpen met de suikerdipjes en het hongergevoel, maar zorg zeker ook voor balans in de hormonale sfeer! Als je lichaam niet in balans is...gaat afvallen nooit lukken....

Wil je meer informatie of kunnen we je ergens mee helpen, laat het ons dan gerust weten!

Wil je meer info over onze producten kijk op www.neovital.nl of volg ons op social media

DEEL DIT ARTIKEL