Word distributeur

DISTRIBUTEUR WORDEN

Wil jij in je onderneming voedingssupplementen verkopen? Als distributeur komen de NeoVital Nutrition supplementen bij jou in het schap te liggen. De voedingssupplementen van NeoVital Nutrition zijn een unieke toevoeging aan jouw assortiment en kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillenNeovital werkt uitsluitend met ondernemingen.

*Neovital is geen MLM onderneming.

neovital

100% natuurlijk, 100% vegan

NeoVital Nutrition ontwikkelt de producten zelf, in Nederland, daarom zijn we uniek en exclusief. We hebben ons ingezet om supplementen te ontwikkelen die snel en volledig door het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarom werken we met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook 100% natuurlijk en daarmee 100% vegan en allergeenvrij.

De producten van NeoVital

NeoVital Nutrition biedt een brede productlijn supplementen boordevol vitamines en mineralen en we werken continu aan nieuwe producten. We bieden onder andere Beauty Boost Vegan aan, een supplement om onder andere de conditie van je huid, haar en nagels te verbeteren, maar ook hormonaal ingezet kunnen worden en bij verschillende aandoeningen, de Slim Boost Vega Original, een supplement dat ondersteuning biedt bij gewichtsverlies en gezondheid.

Naast het deze supplementen, bieden we nog vele supplementen aan ter ondersteuning op een goede gezondheid voor volwassenen en kinderen. Ideaal voor homeopathische ondernemingen en orthomoleculaire therapeuten.

Net dat beetje extra

Met onze supplementen kun je jouw onderneming echt uniek maken en net dat beetje extra aanbieden aan jouw klant. We vinden het hierbij belangrijk dat onze distributeurs zelf enthousiast zijn over het product dat ze in de winkel of onderneming hebben liggen.

Een van de voorwaarden die we stellen, is dat je een inschrijving bij de KvK hebt. Verder gewoon veel plezier, gezondheid en passie!!

Waarom zou NeoVital Nutrition in jouw schappen moeten liggen?Klik op de button voor meer informatie of vul ons contactformulier in

Vraag direct info aan!

Meer informatie

En wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

De waardering van webshop.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 58 reviews.