Distributeur worden

Wil jij in je winkel of online shop voedingssupplementen verkopen? Als distributeur komen de NeoVital Nutrition supplementen bij jou in het schap te liggen. De voedingssupplementen van NeoVital Nutrition zijn een unieke toevoeging aan jouw assortiment en kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

100% natuurlijk, 100% vegan

NeoVital Nutrition ontwikkelt de producten zelf, in Nederland. We hebben ons ingezet om supplementen te ontwikkelen die snel en volledig door het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarom werken we met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook 100% natuurlijk en daarmee 100% vegan en allergeenvrij.

De producten van NeoVital

NeoVital Nutrition biedt een brede productlijn supplementen boordevol vitamines en mineralen en we werken continu aan nieuwe producten. We bieden onder andere Beauty Boost Vegan aan, een supplement om onder andere de conditie van je huid, haar en nagels te verbeteren, de Slim Boost, een supplement dat ondersteuning biedt bij gewichtsverlies, of juist D3: capsules met vitamine D die je lichaam in balans kunnen houden.

Zoek je producten die meer gericht zijn op sporters? Ook dat zit in het assortiment. Naast dat sporters baat kunnen hebben bij het Slim Boost-supplement, dat zeker bij ‘droog’ trainen voor mooie resultaten kan zorgen, bieden we ook X-Protein Vegan Protein Blend en X-Grow Vegan Body & Muscle Growth Formula aan, supplementen om voor of na het sporten te nuttigen om de spiergroei en -sterkte te verbeteren. Deze producten kunnen ook goede resultaten geven bij herstel na een operatie of bij aankomen ofwel afvallen, door de spierherstellende werking en langzaam werkende koolhydraten.

Net dat beetje extra

Met onze supplementen kun je jouw onderneming echt uniek maken en net dat beetje extra aanbieden aan jouw klant, zowel fysiek als online. We vinden het hierbij belangrijk dat onze distributeurs zelf enthousiast zijn over het product dat ze in de winkel hebben liggen. Daarom werken we zonder verplichtingen, van beide kanten. Je hebt dus geen verplichte afname en je zit nergens aan vast. De enige voorwaarde die we stellen, is dat je een inschrijving bij de KvK hebt.

Waarom zou NeoVital Nutrition in jouw schappen moeten liggen?

  • De supplementen van NeoVital Nutrition zijn de eerste supplementen die volledig natuurlijk, vegan en allergeenvrij zijn, die in poedervorm genuttigd kunnen worden.
  • De producten worden geleverd in luxe verpakking die niet zal misstaan.
  • Ontvang interessante inkoop kortingen op de producten.
  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen binnen NeoVital Nutrition.
  • Je zit nergens aan vast en komt niet voor verrassingen te staan.
  • Uitgebreide trainingen en persoonlijk contact, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.

Geïnteresseerd geworden in de producten van NeoVital Nutrition? Vraag informatie aan over hoe je distributeur kunt worden.

De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 23 reviews.