Distributeur worden

Wil jij in je winkel of onderneming voedingssupplementen verkopen? Als exclusieve distributeur komen de NeoVital Nutrition supplementen bij jou in het schap te liggen. De voedingssupplementen van NeoVital Nutrition zijn een unieke toevoeging aan jouw assortiment en kunnen jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Neovital werkt alleen met exclusievere ondernemingen.

100% natuurlijk, 100% vegan

NeoVital Nutrition ontwikkelt de producten zelf, in Nederland. We hebben ons ingezet om supplementen te ontwikkelen die snel en volledig door het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarom werken we met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De producten zijn dan ook 100% natuurlijk en daarmee 100% vegan en allergeenvrij.

De producten van NeoVital

NeoVital Nutrition biedt een brede productlijn supplementen boordevol vitamines en mineralen en we werken continu aan nieuwe producten. We bieden onder andere Beauty Boost Vegan aan, een supplement om onder andere de conditie van je huid, haar en nagels te verbeteren, of de Slim Boost, een supplement dat ondersteuning biedt bij gewichtsverlies.

Naast deze producten bieden wij ook exclusieve producten aan voor jong en oud en verschillende aandoeningen of doeleinden.

Net dat beetje extra

Met onze supplementen kun je jouw onderneming echt uniek maken en net dat beetje extra aanbieden aan jouw klant, zowel fysiek als online. We vinden het hierbij belangrijk dat onze distributeurs zelf enthousiast zijn over het product dat ze in de winkel hebben liggen. Een van de voorwaarde die we stellen, is dat je een inschrijving bij de KvK hebt.

Waarom zou NeoVital Nutrition in jouw schappen moeten liggen?

  • De supplementen van NeoVital Nutrition zijn de eerste supplementen die volledig natuurlijk, vegan en allergeenvrij zijn, die in poedervorm, capsules of druppels genuttigd kunnen worden.
  • De producten worden geleverd in luxe verpakking die niet zal misstaan.
  • Ontvang interessante inkoop kortingen op de producten.
  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen binnen NeoVital Nutrition.
  • Uitgebreide trainingen en persoonlijk contact, zodat je nooit voor verassingen komt te staan.
  • Je krijgt een exclusieve vermelding op onze website

Geïnteresseerd geworden in de producten van NeoVital Nutrition? Vraag informatie aan over hoe je distributeur kunt worden.

De waardering van webshop.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 58 reviews.