De NeoVital formule

De 100% natuurlijke voedingssupplementen van NeoVital Nutrition zijn gemaakt van 100% vegan ingrediënten, waarbij geen chemicaliën of toevoegingen aan te pas komen. De producten zijn daarmee ook allergeenvrij en geheel uniek in samenstelling!

Geef je gezondheid een boost

Je lichaam heeft voeding nodig om op te draaien. Zelfs met een ‘regulier’ dieet kan het zijn dat je toch een tekort opbouwt van essentiële vitamines of mineralen. De producten van NeoVital Nutrition bieden supplementen om deze tekorten aan te vullen en zo je gezondheid een welverdiende boost te geven.

Onze producten

De Beauty Boost Vega geeft je huid, lichaam en geest de voeding die ze nodig hebben. De supplementen kunnen positieve effecten hebben bij spieraandoeningen, hormoonwisselingen en geestelijke klachten als angst- of depressieklachten. In het bijzonder krijgen je huid, haren en nagels een boost: deze drie lichaamsdelen moeten het normaal immers doen met de restjes van vitamines uit je voeding.

Wil je aan je gewicht of cholesterolniveau werken? Dan raden we Slim Boost Vega Original aan: deze supplementen zorgen ervoor dat je een natuurlijke maagverkleining krijgt, zonder operatie, vetten minder snel worden opgeslagen en je toch belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Je zult geen last krijgen van de drang om tóch wat snacks uit de kast te halen en je hoeft niet bang te zijn voor een suiker dip. Ook is de Slim Boost Vega ideaal in te zetten voor detox, of gezondheidsoptimalisatie.

Heb je last van vermoeidheid, irritatie of bot klachten? Dan zou het kunnen dat je kampt met een vitamine D-tekort of een vitamine B12 tekort. Hiervoor bieden we Vitamine D3 Extra Strong aan, zachte capsules die je iedere dag kunt slikken om je immuunsysteem, tanden botten en energieniveau gezond te houden. Voor B12 gebruik onze pure Beauty Boost Vega.

Zo hebben we natuurlijk nog veel meer producten die je gezondheid kunnen optimaliseren of hulp kunnen bieden bij bepaalde aandoeningen of gezondheidsproblemen. Neem maar eens een kijkje in onze webshop.

De voordelen van de supplementen van NeoVital Nutrition:

  • 100% VEGAN, 100% NATUURLIJK
  • VRIJ VAN ALLERGENEN
  • GEPRODUCEERD IN NEDERLAND
  • GEMAKKELIJK TE NUTTIGEN
  • PASSEND BIJ IEDER VOEDINGSPATROON
  • OOK VOOR KINDEREN!

Het gebruik

Een shake per dag (afhankelijk van het product) kan al genoeg zijn om je lichaam gezond en vitaal te maken. Veel van onze producten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. Zo is het bijvoorbeeld in veel gevallen nuttig om naast het supplement ook capsules Vitamine D3 Extra Strong in te nemen. Wil je meer informatie? We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt hier contact met ons opnemen, of neem hier een kijkje in onze webshop.