Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en advies

We begrijpen dat het nemen van voedingssupplementen vragen kan oproepen. We hebben daarom enkele veelgestelde vragen en adviezen voor je op een rij gezet.

Ja, dat zijn ze echt. De ingrediënten komen allemaal van natuurlijke, plantaardige oorsprong. Dit is een bewuste keuze. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch: natuurlijke producten worden sneller en beter door je lichaam opgenomen. Dat betekent dat je er beduidend meer profijt van hebt.

Heb je het gevoel dat je uit balans bent, waardoor je niet meer afvalt? Dan raden wij aan de starten met de combinatie Beauty Boost Vega en de Slim Boost Vega Original. Of de Weightloss Boost

Deze zorgen voor balans in het lichaam en de hormonen (bij mannen en vrouwen) zorgt voor de suikerspiegel, zorgt voor een natuurlijke maagverkleining zonder maaltijdvervangers en voert de toxische stoffen via de natuurlijke, gezonde weg af!

Kun je het niet alleen? Kijk dan eens bij onze gratis advies

Als je een paar weken bezig bent en je hebt geen resultaat, geef het dan zeker niet op! Ieder lichaam is anders en reageert anders. Als je lichaam beschadigd is door langdurige diëten of schadelijke fatburners heeft je lichaam langer nodig om in balans te komen.

Bij ieder product zit een gebruiksaanwijzing, we adviseren je deze productspecifieke aanwijzingen op te volgen.

Bij ieder product staat uitgebreid het gebruik beschreven, deze kun je altijd terugvinden in de webshop van Neovital of via de uitgebreide kaartjes bij je bestelling. Natuurlijk kun je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wil je toch graag meer ondersteuning, kijk dan bij onze coachingstrajecten.

Let op! Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Neovital is niet aansprakelijk voor niet behaalde of niet juist behaalde resultaten. Neovital is ook niet aansprakelijk voor enige gezondheidsrisico's. Gebruik van de producten is volledig op eigen risico. Bij twijfel over gebruik van onze producten raadt Neovital altijd aan om eerst een arts te raadplegen.

NEE, De producten zijn bedoeld als aanvulling op je voedingspatroon en kunnen nadrukkelijk geen maaltijd vervangen. Een product als Slim Boost Vega Original kan je natuurlijke afslankproces sterk bevorderen, maar de basis voor een gezonde levensstijl blijft gevarieerd en gezond eten, actief te bewegen en voldoende water te drinken.

Dat kan, bij Neovital hebben wij ook speciale coachingstrajecten op het gebied van afvallen en gezondheidsoptimalisatie. We gaan dan samen aan de slag om jouw doelen te behalen op een fijne, eerlijke, maar gemotiveerde manier. Wil je meer informatie? Kijk dan eens op onze coaching pagina.

Voor iedereen! Of je nu aan je gezondheid wilt werken, lekkerder in je vel wilt zitten, ondersteuning zoekt bij het afvallen of kampt met enkele lichamelijke klachten: de producten van Neovital kunnen je lichaam een welverdiende boost geven.

Er zijn voor zover bekend geen contra-indicaties. Volg bij gebruik altijd de productspecifieke gebruiksaanwijzingen op de verpakking en raadpleeg bij twijfel je huisarts.

Natuurlijk is dat mogelijk! Je moet hiervoor wel ingeschreven zijn bij de KvK. Lees hier meer over de mogelijkheden om distributeur te worden.