Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

We begrijpen dat het nemen van voedingssupplementen vragen kan oproepen. We hebben daarom enkele veelgestelde vragen voor je op een rij gezet.

Ja, dat zijn ze echt. De ingrediënten komen allemaal van natuurlijke, plantaardige oorsprong. Dit is een bewuste keuze. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook praktisch: natuurlijke producten worden sneller en beter door je lichaam opgenomen. Dat betekent dat je er beduidend meer profijt van hebt.

Met de Beauty Boost Vegan doe je ongeveer een maand, bij een dosering van een scoop per dag. Voor D3 Extra Strong geldt dat je bij 1 capsule per dag twee maanden vooruit kunt. De frequentie en gebruiksduur van Slim Boost Vegan hangt af van de kuur die je volgt.

Voor iedereen! Of je nu aan je gezondheid wilt werken, lekkerder in je vel wilt zitten, ondersteuning zoekt bij het sporten of kampt met enkele lichamelijke klachten: de producten van NeoVital Nutrition kunnen je lichaam een welverdiende boost geven.

Er zijn voor zover bekend geen contra-indicaties. Volg bij gebruik altijd de productspecifieke gebruiksaanwijzingen op de verpakking en raadpleeg bij twijfel je huisarts.

De producten zijn bedoeld als aanvulling op je voedingspatroon en kunnen nadrukkelijk geen maaltijd vervangen. Een product als Slim Boost kan je natuurlijke afslankproces sterk bevorderen, maar de basis voor een gezonde levensstijl blijft gevarieerd en gezond eten, actief te bewegen en voldoende water te drinken.

Nee, in de producten van NeoVital Nutrition zit geen cafeïne.

Natuurlijk is dat mogelijk! Je moet hiervoor wel ingeschreven zijn bij de KvK. Lees hier meer over de mogelijkheden om distributeur te worden.

  • De supplementen van NeoVital Nutrition zijn de eerste supplementen die volledig natuurlijk en vegan zijn, die in poedervorm genuttigd kunnen worden.
  • De producten worden geleverd in luxe verpakking die niet zal misstaan.
  • Ontvang interessante kortingen op de producten.
  • Je bent als eerste op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen binnen NeoVital Nutrition.
  • Je zit nergens aan vast en komt niet voor verrassingen te staan.

Let op! Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. NeoVital Nutrition is niet aansprakelijk voor niet behaalde of niet juist behaalde resultaten. NeoVital is ook niet aansprakelijk voor enige gezondheidsrisico's. Gebruik van de producten is volledig op eigen risico. Bij twijfel over gebruik van onze producten raadt NeoVital Nutrition altijd aan om eerst een arts te raadplegen.