Voor wie?

Er zijn veel voordelen van voedingssupplementen. Dit maakt de producten geschikt voor iedereen: zowel man als vrouw, vanaf achttien jaar. Iedereen heeft immers vitamines nodig, vitamines en mineralen zijn de bouwstenen van het lichaam. Wanneer je een vitaminetekort hebt, kun je last krijgen van verschillende klachten. Veel mensen staan hier alleen niet snel bij stil!

Bij welke klachten zijn supplementen geschikt?

De producten van NeoVital Nutrition hebben vaak meer effecten dan enkel waar ze voor ontwikkeld zijn. Beauty Boost Vegan kan de conditie van je huid, haar en nagels verbeteren, maar deze supplementen kunnen ook ondersteuning bieden bij spieraandoeningen en hormoonwisselingen. Ook kunnen de supplementen geestelijk positieve effecten hebben: depressieve klachten en angstklachten kunnen door de supplementen verminderen.

Ook onze andere voedingssupplementen hebben deze bijkomende voordelen. Waar Slim Boost perfect is om mee af te vallen, heeft het supplement ook andere lichamelijke effecten. Mensen met diabetes, een verhoogd cholesterolniveau, astma en longaandoeningen hebben mede door de supplementen verlichting bij hun klachten ervaren. X-Grow is niet alleen geschikt voor spiergroei en -herstel van sporters, maar het supplement kan ook geschikt zijn voor mensen die juist willen aankomen in gewicht of moeten herstellen van een operatie.

Heb je last van klachten als vermoeidheid, zwakheid, snel spierpijn of kneuzingen, stress of angstklachten? Veel mensen hebben zonder dat ze het doorhebben een vitamine D-tekort, een vitamine dat je lichaam zelf aanmaakt bij blootstelling aan zonlicht. Onze capsules van D3 Extra Strong kunnen dit tekort aanvullen, waardoor je verlichting van deze klachten kunt ervaren, en mogelijk andere klachten waarvan je de oorzaak nooit bij een vitamine D-tekort had gezocht.

Onze supplementen kunnen positieve voordelen hebben bij:

  • spieraandoeningen
  • astma
  • diabetes
  • verhoogd cholesterolniveau
  • hoge bloeddruk
  • longaandoeningen
  • stress-, angst- en depressieklachten
  • lichamelijk herstel na een operatie

Voor sporters

Veel sporters zijn gewend om supplementen te nemen voor fysieke gezondheid of eiwitten voor spieropbouw. Als sporter ben je dagelijks actief bezig om je lichaam gezond te houden. Dan wil je niet dat je in je supplementen alsnog stoffen binnenkrijgt die mogelijk juist schadelijk voor je lichaam zijn, of boordevol suikers zitten. De supplementen van NeoVital Nutrition zijn geheel natuurlijk en allergeenvrij. Je krijgt dus alleen stoffen binnen waar je lichaam op kan bouwen en niets wat je lichaam nog zelf moet afbreken. Zo kun je tussen je workouts door voldoende herstellen en je energie aanvullen om de volgende keer nóg beter te presteren!

De supplementen zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en mensen onder de achttien jaar.