Samenwerken!

Samen Sterker met Unieke Supplementen en Kruiden.

Hallo! Ik ben Chantal Langenbach. Na een lange, persoonlijke gezondheidsreis ben ik in 2019 gestart met het ontwikkelen van mijn eigen lijn supplementen. Deze persoonlijke ervaring heeft geresulteerd in unieke producten die niet enkel een niche bedienen, maar een brede groep mensen kunnen ondersteunen.

Onze supplementen zijn een antwoord op een scala van uitdagingen: van mensen die kampen met specifieke aandoeningen en tekorten tot degenen die willen afvallen of juist aankomen. Daarnaast bieden we oplossingen voor huidproblemen, darmkwesties, schildklieraandoeningen en nog zoveel meer.

Bij Neovital geloven we in de kracht van natuurlijke gezondheid. Ons assortiment van 100% natuurlijke, plantaardige en vegan supplementen en superfoods is niet alleen een toonbeeld van puurheid en kwaliteit, maar ook een belofte voor een betere gezondheid en welzijn. Wij nodigen u uit om deel uit te maken van onze missie om welzijn toegankelijk te maken voor iedereen.

Waarom Partner Worden met Neovital?

 • Innovatie en Kwaliteit: Onze producten zijn het resultaat van geavanceerde ontwikkelingen en grondig onderzoek. Ze zijn volledig allergeenvrij, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor een breed scala aan consumenten.
 • Duurzaam en Verantwoord: We hanteren strenge normen voor duurzaamheid en ethische verantwoordelijkheid, van inkoop tot productie.
 • Brede Markttoegang: Onze supplementen en superfoods spreken een brede doelgroep aan, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan uw assortiment.
 • Marketingondersteuning: Als partner van Neovital profiteert u van onze uitgebreide marketing- en promotie-inspanningen, waarmee we zowel bewustzijn als vraag naar onze producten genereren.
 • Flexibele Samenwerkingsmogelijkheden: Of u nu een grote winkelketen (voor onze kruiden), een lokale gezondheidswinkel, of een online platform bent, wij bieden flexibele samenwerkingsopties die passen bij uw behoeften.

Laten We Samen Groeien

Wij zijn op zoek naar partners die onze visie delen en samen met ons willen groeien in de steeds evoluerende wereld van gezondheids- en welzijnsproducten. Door samen te werken, kunnen we een positieve impact hebben op het leven van mensen en tegelijkertijd een succesvolle toekomst voor onze bedrijven opbouwen.

Interesse om partner te worden? Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie of om een afspraak te maken. We horen graag van u en bespreken graag de mogelijkheden voor een vruchtbare samenwerking.

 • WERKEN MET UNIEKE PRODUCTEN
 • GRATIS (ONLINE) TRAINING
 • ALTIJD OP DE HOOGTE VAN NIEUWE PRODUCTEN
 • GEEN VERPLICHTE AFNAMES
 • ALLEEN VOOR ONDERNEMERS
 • BIJ ENTHOUSIASME EN PASSIE HOOR JE BIJ ONS TEAM