Afvallen met de Slim Drip Vega

afvallen

Ben je een paar weken bezig met de Slim Drip Vega en er gebeurt niks! Frustrerend!

 

Afvallen, van alleen het woord kun je al misselijk worden! Want tja, hoe vaak hebben we al geprobeerd om af te vallen, te diëten, wat cm´s kwijt te raken zonder resultaat?

Dit maken veel mensen mee, niet alleen jij! Maar wat is het nou wat niet lukt? Ligt het aan jezelf? Of ligt het misschien heel ergens ander aan?

Slim Drip Vega en afvallen

Naast onze vertrouwde en populaire Slim Boost Vega Original hebben we nu ook onze nieuwe Slim Drip Vega. Deze druppels zijn in korte tijd mega populair geworden onder veel consumenten en misschien ook wel bij jou!

Maar wat doen deze druppels nou eigenlijk? Deze druppels bestaan uit pure kruiden die ervoor zorgen dat je lichaam de vetten op een natuurlijke manier afdrijven en omzetten in energie. Met prachtige, maar krachtige kruiden zoals de Ilex paraguariensis en Paulinia cupana. Dit zegt je natuurlijk helemaal niks, dus we leggen het even in het kort uit!

Wat doet Ilex paraguariensis

 • Energie-verhogende werking
 • Ondersteunt de versterking van het immuunsysteem en het zenuwstelsel
 • Helpt bij afvallen (vet afbrekend)
 • Geen kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Helpt het bloed zuiveren
 • Ondersteunt de stimulering van het maag-darmkanaal en de spijsvertering
 • Stimuleert het concentratie vermogen
 • Vermindert vermoeidheid, stimuleert uithoudingsvermogen
 • Algehele lichaams- en humeur opkikker
 • Verhoogt gezonde levensstijl

Wat doet Paulinia cupana (Guarana)

 • Versnelt ons metabolisme, oftewel onze spijsvertering, waardoor het ons lichaam beter in staat stelt om vetten sneller te verbranden. Het is met name de cafeïne die ons lichaam in staat stelt het spijsverteringsproces te versnellen.
 • Remt onze eetlust en ons gevoel van (constant) hongerig zijn af, wat ideaal is voor mensen met eetstoornissen en zwaarlijvigheid.
 • Levert onze lichamen een bijzondere dosis aan fysieke, alsook mentale energie, waardoor het mogelijk wordt over een groter uithoudingsvermogen te beschikken en ons mentaal sterker te focussen en concentreren.
 • Support ons lichaam bij het verbranden van vetten en het leveren van extra energie, wat mogelijk is door het verhogen van de lichaamstemperatuur. Dit noemt men ook wel metabolische thermogenese. Dit ontstaat door de vermenigvuldiging van voedingsstoffen voor onze bètareceptoren in ons lichaam, waardoor opgeslagen vetweefsel kan worden verbrand en omgezet kan worden in extra energie.
 • Helpt bij het bestrijden van fysieke pijn en zorgt hierdoor voor de afnamen van pijnlijke fysieke symptomen zoals hoofdpijn, migraine en de pijnlijke bijverschijnselen van gewrichtsziekten zoals bijvoorbeeld artritis en reuma.
 • Verhoogt, zoals al eerder genoemd, ook ons mentale welzijn en concentratie vermogen. Daarnaast is gebleken dat het ons geheugen versterkt, als een mood stabilisator werkt en het mogelijk zelfs daardoor bijdraagt tot het bestrijden van mentale disbalans en depressiviteit. Ook is er in vele gevallen duidelijk gebleken dat een flinke dosis guarana kan leiden tot sterke gevoelens van gelukzaligheid en euforie.

Al met al een gezonde druppel dus!

Ik gebruik de Slim Drip, maar er gebeurt niks?

Vervelend en zwaar frustrerend!! Daarom vertellen wij altijd over de balans! Als je balans verstoord is (dit komt vaak voor bij langdurige vitamine en mineralen tekorten) zul je zeker niet afvallen! Je schildklierhormonen nemen daardoor in werking af, waardoor andere factoren, zoals je darmen, spijsvertering, lever en nieren in werking afnemen.

Daarom moet je zeker ook aan je balans werken, dit word vaak vergeten of het advies word afgeslagen, want hey ik wil gewoon even snel wat afvallen. FORGET IT!

Daarom raden wij echt altijd aan om de Beauty Boost Vega erbij te nemen om eerst die balans in het lichaam terug te krijgen! De Beauty Boost Vega is niet zomaar een vitaminedrankje die je overal kunt krijgen. Nee, deze hebben wij juist speciaal ontwikkeld op basis van die balans.

De Beauty Boost Vega zorgt er juist weer voor dat de hormonen in balans komen, waaronder ook het schildklierhormoon. En denk nou niet dat dit in 1 week opgelost is. GEDULD!

Je lichaam heeft enkele weken nodig om terug in balans te komen, dit is logisch, want het heeft veel gemist in de afgelopen tijd. Daarom kan het dus zijn dat je niks afvalt in de eerste tijd, misschien wat aankomt of er gewoonweg helemaal niks gebeurd.

Natuurlijk is dat frustrerend, maar hou die motivatie erin, want Rome is ook niet in 1 dag gebouwd.

Overstappen of niet?

Vaak krijgen we de vraag of ze over moeten stappen op een ander product om het proces sneller te laten verlopen. MIJN TIP! SNEL = AANKOMEN. En nee niet tijdens het afvallen, maar wel als je stopt! Daarom is langzaam het allerbeste ook voor het jojo-effect.

Maar of je over moet stappen, dat is echt persoonlijk, daarom trek altijd even aan de bel zodat wij jou kunnen adviseren. Wel adviseren wij bij geen resultaat in afvallen om na 1 tot 1,5 van de Slim Drip Vega over te stappen naar de Slim Boost Vega Original of de SlimBoost Extreme Vegan (let op, deze is behoorlijk krachtig)

Ook al merk je niks, er gebeurt wel degelijk iets! Je hoeft niet altijd te merken dat je lichaam terug in balans komt en zich wel degelijk klaar stoomt om af te vallen. Daarom raden wij aan om door te gaan of over te stappen, maar geef het wel de tijd. Nogmaals...SNEL = AANKOMEN

Weegschaal werkt niet 😉

Let erop dat die weegschaal niet altijd de boosdoener is! Ons lichaam geeft namelijk al een kilo meer aan als er een poepje dwars zit 😉 dus die kilo´s zijn echt niet altijd het belangrijkste.

Meet ook je cm´s eens, die gaan vaak harder dan je denkt.

Voeding en diëten

STOP!!! Zware diëten zijn echt niet nodig en nog ongezond vaak ook. Ieder lichaam is anders en ieder lichaam heeft net wat anders nodig.

Ons advies, eet gezond en gevarieerd! Laat de suikers (al zorgt de Slim Drip hier automatisch voor)  zoveel mogelijk staan, drink voldoende water en beweeg wat! Al is het maar een wandeling of een oefening vanuit je stoel, wanneer het niet mogelijk is te wandelen of te sporten.

Hou je ritme aan, dus ontbijt, lunch en diner! OF! Eet meerdere keren per dag kleine beetjes. Ik zelf eet 6 maaltijden per dag, je hebt daardoor minder honger, en het voelt gewoon goed! Wissel af met voeding, havermout, brood, crackers, yoghurt, fruit, groenten, vis en vlees (mits je geen veganist bent) ei, noten, zaden...gewoon van alles wat!

darmflora

Tips en tricks

Gebruik je de Slim Drip vega?

 • Neem ze dan echt  op vaste momenten, bijvoorbeeld ontbijt en diner.
 • 30 druppels in een groot glas water. Eet direct daarna, maar let op! VOL=VOL ga niet over eten, je hebt echt niet meer nodig dan een de grote van je eigen vuist.
 • Zit je niet vol na dat glas, dan zorg maar dat je meer water toevoegt aan de druppels, zodat je wel al een flinke bodem hebt.
 • Drink veel water tussendoor en laat de sappen, koffie en prik zoveel mogelijk staan
 • Beweeg een beetje!
 • Merk je dat je uit balans bent, neem dan de Beauty Boost Vega erbij!
 • Vind je ze niet fijn, stap dan over op de Slim Boost Vega original of de SlimBoost Extreme
 • Hou jezelf vast aan je motivatie, er gebeurd niks als jij je niet aan de doseringen houdt en toch alles eet wat los en vast zit. Zou fijn zijn als we zo afvallen, maar helaas werkt dat niet!
 • TREK AAN DE BEL ALS ER IETS IS! Gooi niet direct de handdoek in de ring als je in 3 weken niks bent afgevallen, Rome is ook niet op 1 dag gebouwd en vaak willen we veel te snel! DIT GAAT NIET!

Beauty Boost Vega, Slim drip vegaMeer informatie over de producten? KLIK HIER

Wil je meer info over onze producten kijk op www.neovital.nl of volg ons op social media

DEEL DIT ARTIKEL