Afvallen werd een opgave voor mij, ik moest het maar accepteren

neovital afvallen

Linda ( 34 jaar ) was het zat, het eeuwige gevecht tegen haar gewicht. 

Ik moest mijn zware lijf maar accepteren.

Ik ben Linda, ik ben 34 jaar, ben mama van 2 jongens en ik heb al mijn hele leven een gevecht tegen mijn lichaam. Ik schrijf dit stuk, omdat ik zeker niet de enigste ben die hiermee zat.

Dikke flappen aan mijn buik, zadeltassen waar je u tegen zegt en een onderkin waar een olifant jaloers op was.

Het begon bij mijn tijdens mijn puberteit, ik was altijd slank, nou ja slank...ik was niet dik! Was wel heel jong toen ik borsten kreeg en op mijn 11de al de eerste menstruatie.

Nou dat was een feest zeg man man. Tijdens mijn puberteit werd ik dikker en dikker, en als ik nou overmatig at, dan zou ik zeggen oké. Maar ik at eigenlijk niet echt slecht, gewoon normaal. Ik sloeg zelfs vaak de patat over als mijn vrienden weer eens naar de snackbar gingen.

Mijn moeder zei, ¨dit hoort bij de puberteit Lin¨ ja doei, dat wilde ik niet. Ik was niet lelijk of zo, maar ik was anders dan andere. Niemand was dik! Op de middelbare school werd ik daarom ook heel veel gepest, getrapt en uitgescholden als dik varken. Dit was mijn ergste nachtmerrie!

Toen ik de leeftijd van 18 jaar bereikte woog ik 109 kilo jongens..... 109 kilo schoon aan de haak. Ik walgde van mezelf en het ene strenge dieet na het ander ging ik volgen, gevaarlijke fatburners (waar ik serieus bijna aan bezweek) tot spugen toe na het eten.

Niks hielp!

EN wat kwam daarbovenop, juist het ¨laat maar¨ effect en ging emo eten. De all you can eat zag mij echt niet graag komen hoor, dat kan ik je vertellen. Schranste zo voor 300 euro naar binnen en dan had ik nog honger.

Totdat ik niet meer opstond. Een suiker aanval, met resultaat juist. Diabetes. Mijn wereld stortte letterlijke en figuurlijk in. En nu? Spuiten, prikken, suikertabletten, wat had ik mezelf aangedaan. Mijn arts adviseerde een dieet kliniek. Ik was er klaar voor, die kilo´s gaan ervan af hoe dan ook! Ik woog 121 kilo toen.

Jarenlang zware diëten, geen lekkere dingen, sporten, zwoegen, zweten tot niks eten aan toe was ik maar liefst jaja 15 kilo kwijt. Daar zakt je broek dus echt van af hoor.

Niet letterlijk, maar figuurlijk. Ik heb alle diëten, pillen, poeders, shakes gehad, maar ik viel niet meer af dan elke keer 15 kg. IK WIL ONDER DIE 100 KOMEN!

Ik ben 1.83 m ik ben veel te zwaar en heb er ook last van. Kan de trap nog niet op zonder dat er een hijgparade volgt. Ik wil ook rennen met de kids, ik wil ook spelen. Want ja in die tussentijd heb ik ook nog een 2 kindjes gekregen, nou dat is niet erg bevorderlijk voor je lichaam ook. Had ik er uiteraard voor over, maar nu er nog af!

Een vriendin van mij was begonnen met een nieuw product en ik zag haar afvallen als een malle. Dus ik zei nog, hoeveel sla heb je gegeten? haha

Niet dus. Zij was begonnen met de Slim Boost Vega en de Beauty Boost vega en gaf mij de contactgegevens door van Chantal. Echt hoor, ik dacht daar gaat weer 200 euro voor niks, maar ik zag mijn vriendin en was toch wel erg benieuwd.

Dus ik startte in Oktober 2020 met 3x per dag Slim voor  de maaltijd en 1x Beauty Boost na het ontbijt. Na, lekker is anders, maar hallo het is voor een goed doel.

Ik kon gewoon lekker mee eten met de kindjes, en snoep bahbah die zin ging snel over! VOORDEEL! Ik moest mezelf er echt toe zetten om iets te eten, want zat zo vol van de shakes. Mijn energie level ging omhoog, de eerste week ha dik een detox, ik dacht ik kap ermee! Ik kwam zelfs aan! Wat is dit!

Maar Chantal heeft me onder mijn kont geschopt en ben door gegaan, want dit hoort erbij. November 2020 mijn weegschaal gaf -10 kilo aan. -10 kilo jongens in 4 weken! HALLO dit was me nog nooit gelukt. Afijn, ik zal een einde aan dit verhaal breiden, want anders vallen jullie in slaap.

Eind resultaat februari 2021

Ik weeg nu nog maar 88 kilo, heb een mooie huid, stralend gezicht, ik hoef niet meer te prikken op suiker en mijn suikertabletten zijn verlaagd naar 0 door mijn arts.

Ik voel me beter dan ooit! Ik zit in mijn afbouw fase, maar ik ga nog door, mijn streef gewicht is 80 kilo en dat ga ik makkelijk halen. Ik sport weer, ik wandel en speel volop met de kids zonder dat ik uitgeput achter blijf in een steegje.

Kortom en heel overdreven misschien, maar dit heeft mijn leven gered. Als ik door was gegaan zoals ik leefde, had ik het einde van dit jaar niet gehaald. Ik ben hier zo blij mee!

Ik kan het iedereen aanraden. Geen smoesjes meer, aan de slag!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.