Als mama kan ik me niet aan mijn eigen ritme houden!

20210910_145330_0000

¨ Hoe kan ik mezelf nou aan mijn eigen ritme houden als je kinderen hebt? Ik wil aan mijn gezondheid werken, maar ik kan me niet aan de regels en tips houden.¨

Moeder zijn en aan je gezondheid werken...

Tja...we weten dat dit erg moeilijk is en misschien ook wel lastig!
We schrijven deze blog, omdat er veel mama´s toch wel aan de bel
trekken met de vraag...of eigenlijk met een probleem..

Ik kan me niet houden aan de shakes die me voorgeschreven zijn..ik kan me niet houden aan het dieet,
het lukt me niet, want ben alleen maar bezig met de kinderen, het huishouden en mijn werk.

girl 3629520 640 NeoVital Nutrition

Geloof mij, ik weet hoe het is!

Makkelijk denk je dan... ik snap met 4 kinderen als geen ander dat het best lastig kan
zijn om met kinderen jezelf aan een regime te houden.

Ik zeg kom op....
je bent toch heel de dag bezig met die aapjes en dan nog niet gesproken
over het huishoudelijk werk, je werk, je partner....

Iedereen wil wel wat van je. Ken je dat? Je staat voor je kids op tijd en uur een
gezonde maaltijd te creëren, zorgen dat ze gezond eten en netjes op tijd eten, drinken en slapen..

en jij zelf staat tussendoor aan een koekje te knagen
omdat je opeens denkt..ik heb eigenlijk nog niks gegeten vandaag.

Ja vertel mij niks! Ik was hetzelfde! Als de kids een snoepje hadden..en niet meer wilde, ow joh geef maar aan mama..lust je je chips niet meer..geef maar aan mama.
Zeg niet dat het niet zo is 😉 want je weet stiekem dat ik gelijk heb.

Maar eigenlijk voel je je niet zo lekker!

Je wil graag afvallen, je wil jezelf toch echt graag weer beter voelen toch?
Veel mama´s starten met onze producten en komen na een tijd beschamend naar me toe
om heel voorzichtig de tip te vragen.... HOE DOE IK DIT IN GODSNAAM

Ik kan me moeilijk houden aan het advies, ik eet niet goed, ik heb geen tijd, geen tijd, geen tijd......

Die tijd toch! Die is toch echt vaak de boosdoener. En ik zeg zeker niet dat je het fout doet, en kom ook zeker niet met de irritante cliché opmerking, tijd maken! Als je niet weet hoe dat moet....zal het ook niet snel lukken.

Tips om tijd vrij te maken heb ik niet.

Nou lekker motiverend zul je denken. Maar zo bedoel ik het niet...ik weet namelijk niet hoe jouw leven eruit ziet, en kan daarom ook zeker geen invulling geven op jouw agenda.

Maar ik kan je wel meegeven hoe ik het deed en doe met 4 kids, huishouden en een eigen zaak.

Ik maakte natuurlijk altijd ontbijtjes voor de kids, de lunch, het avondeten...maar voor mezelf maakte ik niks. JA dan eet je ook niet, want dan ga je snaaien. Gebruik je bijvoorbeeld de Slim Boost Vega en Beauty Boost Vega? Lees dan de tips hieronder...

Hoe ik dat doe;

  1. Ik maak s´ochtends bij het ontbijt mijn eerst mijn shake (slim boost) klaar. Deze drink ik dan terwijl ik de bammetjes van de kids klaarmaak. Je maakt tegelijkertijd voor jezelf ook wat eten, eet je niet? Pak dan wat lichts, een banaantje, appeltje, yoghurt, of iets simpels. En je eet met de kids mee. Hun moeten toch eten, dus pak jij dat momentje ook even voor jou...die troep ruim je later wel op.
  2. Na het ontbijt doe je je ding, kids naar school, whatever...ik maak dan een grote beker met Beauty Boost klaar en pak direct een slok met mijn D3. Die beker laat ik staan waar ik ´m zie! Zo kun je elke keer een slok nemen als je er voorbij komt...drinken moet je toch mama!
  3. Lunch...herhaal het ontbijt!!!! Ga zitten en eet met je kids! Het is trouwens ook nog een goed voorbeeld ook, want je kids zien gelijk dat even zitten en eten geen kwaad kan!
  4. Avondeten...je moet toch koken...dit kan soms best hectisch zijn met kindjes, vooral kleintjes....maar een shake is in 1 minuut gemaakt...laat ze helpen, want shakkeeee is ook heel erg leuk! Drink je shake bij het maken van je avondeten (net als wijn...denk aan wijn) je hebt deze op voordat je aan tafel gaat...en neem aan dat je tijdens avondeten lekker aan tafel zit met je gezin.

ijzertekort

Je kunt onze shakes ook mixen in een smoothie voor jezelf, je kunt er alle kanten mee op! Ook met rondlopende kinderen!!!!!! Dus....Neem je ritme minuutjes met je kids...je ruimt later wel op joh! Ga zitten en eet..en beweging..die krijg je toch wel! Sporten komt later..als ze groot zijn.

Jij kunt dit!! OOK met kinderen, partner, huishouden, werk..... Ik zeg altijd maar..hou deze zin in je achterhoofd;

Als het vliegtuig neerstort, zet jij als mama eerst het zuurstof masker op, alleen dan kun jij je kindjes helpen. Zo is het ook met gezondheid..als jij niet voor jezelf zorgt, kun jij op ten duur ook niet voor je kinderen zorgen. Leer ze het juiste...ritme en regelmaat!

YOU GO GIRL!

 

Wil je meer weten over onze producten?
Kijk dan op www.neovital.nl of volg ons op social media

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.