De Fibromyalgie, pijn en depressie nekte me, ik raakte op!

IMG_20210522_192639_148

Lindsey uit België kreeg de diagnose fibromyalgie, ¨dit gaat je niet in de koude kleren zitten¨

 

3 jaar geleden viel de diagnose 'fibromyalgie'.
In dezelfde periode onderging ik een operatie die mislukte en postoperatief veel problemen gaf.

Al snel sukkelde ik in een depressie.

Zwarte, donkere periodes wisselde zich af met pijn, veel pijn.
Het ene 'pilletje' na de andere werd voorgeschreven, niets leek te werken. Integendeel, ik werd slechter somberder en zwaarder!
15kg en talloze voorschriften later besloot ik voor mezelf om met alle medicatie te stoppen en men focus te leggen op voeding, vitaminen en mineralen. Dit werkte wel!
In mijn zoektocht naar de betere alternatieven kwam ik een 'top madam' genaamd Chantal Langenbach tegen.
Zij had ongeveer dezelfde weg als mij afgelegd en liet me kennis maken met de Beauty Boost Vega en de Slim Boost Vega Original van 'Neovital', producten die zij zelf samen met haar man ontwikkeld, geheel natuurlijk en vegan.
Natuurlijk was ik de eerste moment sceptisch maar toch wist ze me te overtuigen om ermee te starten en wat ben ik daar blij om!
Niet alleen zie ik mijn gewicht zakken, voel ik me fysiek beter maar ook mentaal heb ik een flinke boost gekregen! De olie die ik neem voor mijn pijn opstoten heb ik inmiddels ook kunnen halveren.
Ik ben 100% eerlijk als ik zeg dat er geen enkel ander product is waar ik zo enthousiast over kan zijn!
Daarom heb ik (samen met Angus, mijn man) recent besloten om distributeur te worden en de producten van NEOVITAL te verkopen in onze zaak want tenslotte staan wij al van bij start voor een 'gezonde geest in een gezond lichaam'.
Als mijn verhaal je nog niet heeft kunnen overtuigen, kijk dan even naar de voor en na foto's, ze zijn heel confronterend voor me maar toch ben ik trots op waar ik vandaag sta.
Ik ga vooruit, soms met kleine baby stapjes, soms met twee stappen vooruit en eentje achteruit, maar ik ga vooruit en dat heeft veel te maken met dit top product!
Dikke zoen, Lindsey😘
Vanaf nu ook te verkrijgen bij;
Urban Spa & Urban sport by Urban health concepts te Tessenderloo te België
DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.