De helft van volwassen Nederlanders is te zwaar.

20210808_103448_0000

Vaak zijn mensen er niet van bewust wat ze eten

 

In 2020 had 50,0% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder matig of ernstig overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas (ernstig overgewicht) is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. In totaal heeft 13,9% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas.

Dit is natuurlijk een ernstige zaak. Wanneer heb je overgewicht en wanneer ben je te zwaar? Dit kun je laten checken door je BMI te laten meten. Dit kan vaak bij een diëtist of een sportschool, je hebt zelfs apparaten voor thuis om je gezondheid een beetje in de gaten te houden.

 

We weten vaak niet wat we eten

Even een snelle maaltijd, want druk druk druk. We gaan wel frietjes halen of laat wel een pizza bezorgen en wij zijn van mening dat we in het weekend iets te vieren hebben? Wijn, bier, BBQ, hapjes, taartjes, en natuurlijk is hier NIKS mis mee als je balans hebt in je voeding!

We klagen vaak, er moeten wat kilo´s af, maar letten eigenlijk niet op ons voedsel, vele hebben er geen baadt bij als ze goed op hun voeding letten omdat er tegenwoordig weinig voedingstoffen meer in onze voeding zit. Vaak is het ook zo kostbaar om echt clean en gezond te eten dat we maar op zoek gaan naar alternatieven  (die dus eigenlijk helemaal niet zo gezond zijn)

0001 3601794580 20210629 200126 0000 NeoVital Nutrition

Teveel suikers, daar raak je aan verslaafd

Nu denk je nee joh, maar ik zal je vertellen dat dit wel degelijk zo is! Heb je niet gemerkt dat je wel eens trilt of jezelf onwennig voelt als je lang geen suikers op hebt (vooral als je vaak suikers tot je neemt) je bloedsuikerspiegel daalt als een malle, omdat jij je niet aan het afgesproken tijdstip snoep hebt gehouden! Deze schommelingen in je bloedsuiker lijden tot een verslaving.

En deze verslaving kan lijden tot diabetes! Weet jij dat er in 2019 maar liefst 1,1 miljoen mensen met diabetes waren. 110.000 met type 1, 1030.000 met type 2 en naar verwachting zal dit stijgen tot respectievelijk 130.000 en 1,3 miljoen in 2040.

Kunnen we daar iets aan doen?

JA! Neovital heeft volledig natuurlijke en vegan supplementen ontwikkeld wat gebaseerd is op jouw lichaam en jouw lichaam echt helpt om die BMI omlaag te krijgen en je suikerspiegel weer in balans kan houden. Doordat we met krachtige natuurlijke extracten werken helpt het je lichaam met afvallen, terug in balans brengen, maar zeker ook met je suikerspiegel, cholesterol en vetpercentage naar een respectievelijk level te brengen. Deze shake is juist zeer goed voor mensen met diabetes.

van 2020 tot nu hebben we maar liefst 198 mensen geholpen met diabetes en konden daardoor hun medicatie radicaal verlagen!

Daarom worden onze producten ook gebruikt bij verschillende afslankklinieken en zelfs door artsen die patiënten met obesitas en diabetes helpen. Naast een gevarieerde voeding pak je deze shake VOOR elke maaltijd. ALS je dan een keertje zondigt helpt de Slim Boost Vega Original deze vetten te scheiden en niet op de slaan in het lichaam.

Vergeet het maar als je nu denkt dan kan ik lekker los gaan! No way, je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk! Maar een zwaar dieet, nee zeker niet!

Onze Slim Boost zit boordevol antioxidanten waardoor je ook nog eens je lichaam voedt met de juiste voedingstoffen zodat je tijdens het afvallen niks tekort komt! Je darmflora word aangepakt en de Slim Boost legt een beschermlaagje in je darmwand zodat deze ook beschermd blijft en geen nieuwe vetten opneemt.

De Slim Boost Vega is op dit moment nummer 1 in afslankmiddelen die op een gezonde manier jou lichaam weer terug in balans brengt! Zonder jojo effecten of nare bijwerkingen.

Detoxen!

Detox! In het begin ervaar je een detox, je lichaam word klaar gestoomd door de Slim Boost en de gifstoffen worden verwijderd uit je lichaam, maar ook de suikers worden aangepakt. Je lichaam word klaar gemaakt om de extra kilo´s aan te gaan pakken.

Vaak word er gezegd ¨deze drankjes zijn niet nodig en helpen toch niet, ga gewoon gezond eten en sporten.¨ Maar dit is ZEKER niet altijd een optie! Vooral niet omdat mensen met overgewicht verslaafd zijn aan fastfood en lekker eten, dat het zwaar is om op eigen kracht dit vol te houden.

Met onze Slim Boost heb je die ¨lekkere¨ trek niet meer en het zorgt ook voor een natuurlijke maagverkleining, dus je ervaart GEEN honger momenten meer. Dat is bij een gezonde leefstijl niet het geval, waardoor er veel mensen weer omgaan en toch weer bezwijken voor de lekkernijen. Dit is niet erg! Verslaving is niet makkelijk! Maar wij kunnen het je wel makkelijker maken.

darmflora

Balans

Zeker ook ideaal en zeker aan te raden in combinatie te gebruiken met onze Beauty Boost Vega om de hormonale balans weer te herstellen. Vaak heb je dus helemaal niet wat er hierboven allemaal beschreven staat, maar eet je echt gezond, sport en doet echt je best, maar helaas veranderd er niks.

Vooral in, voor of tijdens de overgang kun je deze disbalans ervaren, maar zeker ook bij langdurige tekorten aan mineralen en vitamines. Je komt aan, terwijl je niks verkeerd doet?

Je hormonen uit balans is je hele lichaam uit balans!!! Logisch dat je dan niet afvalt toch 😉

Wil je meer informatie over onze producten? Kijk dan op onze website, heb je persoonlijke hulp nodig bij het afvallen of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met me op.

Chantal Neovital By Martine van der Moolen 2 NeoVital Nutrition

 

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.