De helft van volwassen Nederlanders is te zwaar.

20210808_103448_0000

Vaak zijn mensen er niet van bewust wat ze eten

De helft van de volwassen Nederlanders is te zwaar

In 2020 had 50,0% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder matig of ernstig overgewicht. Overgewicht komt vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bij obesitas (ernstig overgewicht) is dat andersom: meer vrouwen hebben obesitas dan mannen. In totaal heeft 13,9% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder obesitas.

Dit is natuurlijk een ernstige zaak. Wanneer heb je overgewicht en wanneer ben je te zwaar? Dit kun je laten checken door je BMI te laten meten. Dit kan vaak bij een diëtist of een sportschool, je hebt zelfs apparaten voor thuis om je gezondheid een beetje in de gaten te houden.

We weten vaak niet wat we eten. Even een snelle maaltijd, want druk druk druk. We gaan wel frietjes halen of laat wel een pizza bezorgen en wij menen altijd dat we in het weekend iets te vieren hebben ofzo? Wijn, bier, BBQ, hapjes, taartjes, en natuurlijk is hier NIKS mis mee als je balans hebt in je voeding!

We klagen vaak, er moeten wat kilo´s af, maar letten eigenlijk niet op ons voedsel, vele hebben er geen baadt bij als ze goed op hun voeding letten omdat er tegenwoordig weinig voedingstoffen meer in onze voeding zit. Vaak is het ook zo kostbaar om echt clean en gezond te eten dat we maar op zoek gaan naar alternatieven  (die dus eigenlijk helemaal niet zo gezond zijn)

Neovital heeft daarom volledig natuurlijke en vegan supplementen ontwikkeld wat gebaseerd is op jouw lichaam en jouw lichaam echt helpt om die BMI omlaag te krijgen, en nog allergenenvrij ook! Doordat we met krachtige natuurlijke extracten werken helpt het je lichaam met afvallen, maar zeker ook met je suikerspiegel, cholesterol en vetpercentage naar een respectievelijk level te brengen. Deze shake is zeer goed voor mensen met diabetes.

Daarom worden onze producten ook gebruikt bij verschillende afslankklinieken en zelfs door artsen die mensen met obesitas helpen. Naast een gevarieerde voeding pak je deze shake VOOR elke maaltijd. ALS je dan een keertje zondigt helpt de Slim Boost Vega Original deze vetten te scheiden en niet op de slaan in het lichaam. Vergeet het maar als je nu denkt dan kan ik lekker los gaan! No way, je moet er wel wat voor over hebben natuurlijk! Maar een zwaar dieet, nee zeker niet!

Onze Slim Boost zit boordevol antioxidanten waardoor je ook nog eens je lichaam voedt met de juiste voedingstoffen zodat je tijdens het afvallen niks tekort komt! Je darmflora word aangepakt en de Slim Boost legt een beschermlaagje in je darmwand zodat deze ook beschermd blijft en geen nieuwe vetten opneemt. De Slim Boost Vega is op dit moment nummer 1 in afslankmiddelen die op een gezonde manier jou lichaam weer terug in balans brengt! Zonder jojo effecten of nare bijwerkingen.

Detox! In het begin ervaar je een detox, je lichaam word klaar gestoomd door de Slim Boost en de gifstoffen worden verwijderd uit je lichaam, maar ook de suikers worden aangepakt. Je lichaam word klaar gemaakt om de extra kilo´s aan te gaan pakken.

Vaak word er gezegd ¨deze drankjes zijn niet nodig en helpen toch niet, ga gewoon gezond eten en sporten.¨ Maar dit is ZEKER niet altijd een optie! Vooral niet omdat mensen met overgewicht verslaafd zijn aan fastfood en lekker eten, dat het zwaar is om op eigen kracht dit vol te houden. Met onze Slim Boost heb je die ¨lekkere¨ trek niet meer en het zorgt ook voor een natuurlijke maagverkleining, dus je ervaart GEEN honger momenten meer. Dat is bij een gezonde leefstijl niet het geval, waardoor er veel mensen weer omgaan en toch weer bezwijken voor de lekkere snaai. Dit is niet erg! Verslaving is niet makkelijk! Maar wij kunnen het je wel makkelijker maken.

Wil je meer informatie over onze producten? Kijk dan op onze website, heb je persoonlijke hulp nodig bij het afvallen of welke producten je het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Klik HIER voor de Slim Boost Vega, ben je op zoek naar een maandpakket met alles wat je nodig hebt voor 1 maand, klik dan HIER 

Benieuwd naar de vele reviews? Klik dan HIER en lees alle succesverhalen.

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.