Een gezond lichaam is een gezonde geest?

0001-1459869456_20210517_185526_0000

Een gezond lichaam is een gezonde geest? Wist jij dat? Nou ik niet!

Jarenlang at ik gewoon wat me voorgeschoteld werd of pakte ik maar wat in de supermarkt om een ¨gezonde¨ goede maaltijd op tafel te zetten. Achteraf bleek dat dat toch niet zo goed voor me was.

Je kent het wel, je voelt je niet lekker, voelt je misschien wat te dik, geen energie, zit niet lekker in je vel, maar je doet niks fout toch? Dat krijg ik vaak te horen. Mijn vraag is dan altijd, wat eet en drink je op een dag? Dit vraag ik vooral als mensen af willen vallen met onze producten.

Vaak krijg ik dan als antwoord, s´morgens een cracker, in de middag kwark en in de avond lichte maaltijden en drink 2 liter water op een dag. OKAY en nu de waarheid?

¨In de ochtend 2 boterhammen, om 9 uur 3 koppen koffie met suiker en melk, om 12 uur 2 boterhammen met choco of gebakken ei met worst en boter of een broodje met salade met sap, rond 14.00 uur nog 2 koppen koffie met een koek ofzo en in de avond gewoon normaal, stukje vlees (bij vegan vaak soja uiteraard) aardappelen en groenten uit een potje en in de avond een zakje chips of een hapje met bier, wijn of fris¨. TJA............

Nou ben ik niet heilig hé, want we eten allemaal wel eens snel uit een potje, drinken allemaal wel eens een wijntje of een glas koude cola.

Tijd is vaak ver te zoeken in deze tijd dus een snelle maaltijd is vaak dan wel even wat makkelijker.

Nu hoef je echt geen kale sla te eten over de hele dag, je mag best een volkoren boterham en kaas, je mag best een keer chocopasta, een gebakje hoort erbij op een verjaardag. Maar doseer dit eens!

We halen tegenwoordig niet veel vitamines en mineralen meer uit onze voeding, soms zijn ze zelfs zo schadelijk dat het je vitamines snel naar beneden haalt of dat je lichaam het gewoonweg niet meer opneemt, waardoor je tekorten creëert. Let daarom ook zeker op je voeding.

Je kunt namelijk veel en goede suppletie pakken, je kunt hulp krijgen bij afvallen, maar als jij je eet patroon niet veranderd zal er nooit niks veranderen!

Net als water drinken, ga jij maar eens bij jezelf na hoeveel water je drinkt op een dag. 9 van de 10 mensen kan niet eens terugdenken wat ze überhaupt hebben gedronken die dag.

Daarom geeft je lichaam weerstand, te weinig vocht, te weinig vitamines, te weinig gezonde voeding en dat is niet goed voor je geest. Ik bedoel als je je niet lekker voelt, voel je je al snel zielig, futloos of flauw en kun je echt niet lachen! vegetable juices 1725835 640 NeoVital Nutrition

Daarom let maar eens op wat je eet op een dag en wat er in je voeding zit! Je zult jezelf snel op je vingers tikken denk ik, want het gaat vaak automatisch.

Heerlijk bakkie leut! Nou zet die maar uit je hoofd.

Wist jij dat koffie ook echt een dik maker is! Als je veel koffie drinkt, wordt er dus meer vet opgeslagen dat je lichaam niet kan verbranden (ook onze producten niet).

Dit komt doordat de cafeïne ervoor zorgt dat je bloedsuikerspiegel stijgt en je lichaam glucose - oftewel suiker - aanmaakt. Drink daarom liever niet meer dan 2 bakjes koffie per dag!

Als je veel koffie drinkt en je gebruikt bijvoorbeeld onze Slim Boost Vega Original zul je weinig tot niks afvallen, omdat deze 2 elkaar tegenwerken! Dan kun je nog zo lang de shake gebruiken,maar je lichaam vecht het alleen maar aan door de hoeveelheid koffie.

Dus val je niet af met onze shake? Ga dan eens je koppen koffie of glazen cola tellen 😉

Wat ik probeer te zeggen is, dat je echt eens op je eten moet gaan letten, want een beter gevoed lichaam neemt suppletie sneller op, waardoor je je sneller veel lekkerder voelt!

Eet biologisch, als je geen vegan bent, neem biologisch vlees zonder toevoegingen, gebruik vers producten en dan het liefst allemaal biologisch, onbespoten en gezond.

En hé, misschien een rondje lopen indien mogelijk, lekker de natuur in, of ga eens voetballen met de kids. Is ook goed voor je stress level, waardoor je meer energie krijgt en je nog lekker in je vel zit ook.

Het is verstandig om daarnaast nog suppletie te gebruiken, omdat we veel afbreken in deze tijd, niet alleen door het eten, maar ook door de lucht die we inademen en het water waarin we douchen. Waarom? Om je lichaam optimaal te voeden en zo je geest ook gezond te houden!

Hieronder enkele tips als je af aan het vallen bent met onze producten;

  • Je kunt gewoon ¨normaal¨ eten, maar eet gevarieerd, gezond en let op wat je eet! Met 3x per week een frietje val je niks af natuurlijk. Maar eet zuiver en puur, maar toch lekker. En laat die snoepjes, koekjes en chipjes eens staan, ze zijn lekker, maar je hebt ze echt niet nodig.
  • Drink 1,5 tot 2 liter water (mits dit kan en mag) zuiver water
  • Beweeg eens een beetje, loop een rondje, spring in de tuin, ga wat sporten of duik de speeltuin in met de kids. (ook nog eens goed voor je happiness en stress level stand!)
  • Kijk naar wat je eet, salades kunnen echt lekker zijn, maar een frisse smoothie van groente en fruit is ook echt een aanrader!
  • Laat die 3e, 4e, 5e, 6e, 7e bak koffie maar even staan, ik weet dat het lekker is, maar je krijgt genoeg energie van onze producten op een natuurlijke manier!
  • Wijntje? ABSOLUUT! Maar beperk deze even tot het weekend, heb je nog wat om naar uit te kijken ook!
  • Veganist? Let dan op je ijzer en B12 die je niet makkelijk binnenkrijgt! Heb je symptomen zoals benauwdheid, krampen in de darmen, duizelig, bleek zien, wazig zien etc... laat dan je ijzergehalte maar eens prikken of neem een suppletie extra (Beauty Boost Vega) om je voedingsstoffen aan te vullen.
  • Suiker! Liever niet! Je mag best wat suiker, maar hou het dan bij riet of een klein beetje normale suiker, maar laat de zoetjes a.u.b. staan.
  • Voor de rest! LEEF!!!! GENIET!!!! DANS!!! EN HOU VAN JE LICHAAM! Als je je lichaam goed voedt, zul je merken dat je geest YESSS zegt.

Klik HIER voor meer informatie over al onze 100% natuurlijke, allergenenvrije en vegan producten die snel opnemen in het lichaam en perfect passen bij lichaamseigen stoffen!

 

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 108 reviews.