Herstel sneller tijdens of na een blessure met pure mineralen

jpg_20220510_091135_0000

Je spieren hebben flink wat te verduren tijdens sport of beweging, maar hoe herstel ik blessures en hoe voorkom ik dat ik snel blessures krijg?

Blessures, ze komen in de sportwereld, maar zeker ook door dagelijkse bezigheden vaak voor. Hoe komt dit eigenlijk?

We zien dat er vaak word vergeten dat we ons lichaam moeten voeden, we denken dat we met voeding alles kunnen oplossen en gezond houden, maar helaas is niets minder waar! We hebben extra´s nodig, niet alleen voor de spieren, maar zeker ook voor de rest van het lichaam om goed te kunnen presteren!

Daarom is het enorm belangrijk om extra supplementen te nemen om het optimale uit je lichaam te halen. Vooral de spieren worden vaak vergeten, we sporten, we bewegen, maar vergeten dat ook deze voeding nodig hebben. Er ontstaan langzaam tekorten wat dus kan resulteren naar blessures.

man 888591 640 NeoVital Nutrition

Als we dit negeren of niet goed word aangepakt, blijft de blessure een gevoelige plek, je voelt je beter na fysio of een massage en denkt dat je de hele wereld weer aankunt, maar niets is minder waar. Omdat de spier geen extra ¨voeding¨ krijgt, blijft het beschadigd waardoor een 2e en 3e blessure feiten zijn....met als eindresultaat.... blijvende schade!

Maar hoe kun je dit nou zoveel mogelijk voorkomen?

Daar is maar 1 antwoord op! DE JUISTE MINERALEN gebruiken van binnenuit!

Wij van Neovital hebben een speciale, natuurlijke mineraal complex ontwikkeld wat direct de schade beperkt en de spieren voedt met wat ze nodig hebben, maar zorgt ook zeker voor minder spierkrampen en een goede rustige nachtrust. Ons mineraal complex bestaat uit volledige natuurlijke ingrediënten zoals Natrium, Magnesium, Calcium, Kalium, Zink, IJzer, Fosfor, Jodium en ZEEWATER!

Mineralen spelen een belangrijke rol in ons lichaam. Tijdens sporten verlies je veel mineralen. Voldoende mineralen binnen krijgen kan lastig zijn.

Door de huidige vorm van verbouwing van groente en fruit, bevatten deze voedingsstoffen veelal ook minder mineralen dan voorheen.

 

Een rijke bron van mineralen is zeewater. In zeewater zijn 71 van de 92 elementen aangetoond. In verhoudingen zoals ze in de natuur voor komen.

 

Dit vloeibare mineraalconcentraat is ideaal voor het aanvullen van je mineralen. Het bevat een breed scala aan mineralen, waarvan de belangrijkste zijn gespecificeerd. Het is een rijke bron van magnesium dat een rol speelt bij een normale werking van o.a. de spieren en het zenuwstelsel.

 

Waar helpt magnesium voor?
Magnesium is nodig voor:
  • de vorming van bot en spieren.
  • de overdracht van prikkels in spieren en in zenuwbanen.
  • het goed functioneren van spieren.
  • Het herstelt beschadigde spieren en zenuwen
  • een goede werking van een groot aantal enzymen. Enzymen zijn stoffen die nodig zijn om processen in het lichaam mogelijk te maken.
  • de energieproductie van de lichaamscellen.

 

De samenstelling van dit product zorgt ervoor dat je lichaam je spieren en zenuwen aanpakt, maar zeker ook de belangrijke elementen daaromheen. Je lichaam kan het vaak niet alleen, daarom is het nodig al deze factoren aan te pakken voor gezonde en fitte spieren, zonder krampen, zonder extra beschadigingen ,maar zeker ook voor een goede nachtrust.

103.100 Mineraal oplossing vloeibaar v3.0 1 NeoVital Nutrition

Wil je meer weten over onze Mineral Power Liquid, klik dan HIER

Kijk dan op www.neovital.nl of volg ons op social media

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.