Hoe kan het zijn dat een product tijdelijk uitverkocht is? Kijkje achter de schermen.

neo

Tijdelijk uitverkocht? Dat kan toch niet?

Waarom is de Slim Boost Vega tijdelijk uitverkocht? Dat kan toch niet?

NEE, dat kan inderdaad niet in de ogen van een consument en uiteraard ook bij ons. Maar achter de schermen gaat het net even wat anders dan je denkt!

Een product, en vooral een uniek product uit eigen ontwikkeling is niet zomaar even bijgevuld! Je maakt een keuze, bijvoorbeeld oké, ontwikkel maar 10.000 potten. Deze ontwikkeling en vulling (vooral in de biologische wereld) duurt al gauw 5 tot 8 weken. Waarom? In een biologisch laboratorium en fabriek waar vegan en biologische producten worden gemaakt, ontwikkeld en gevuld gaat het er heftig aan toe! Er mag nog geen stofje in de lucht hangen, anders kun je 10.000 potten rechtstreeks de kliko in dumpen. Deze plekken moeten per product grondig en uitvoerig schoongemaakt worden na IEDER ingrediënt! Als je al telt dat wij in de Slim Boost Vega al meer dan 21 ingrediënten hebben zitten, tel maar uit die tijd!

Als deze potten zo snel verkocht worden dat het lab nog geen tijd heeft om het in te plannen, ja dan loop je wel eens achter! Vooral nu wij de Slim Boost opnieuw ontwikkeld hebben, omdat we er graag een andere smaak aan wilde geven.

Dit is een nieuwe ontwikkeling! Het is altijd een risico die je neemt, maar wij hebben er zelf voor gekozen om GEEN nieuwe levering aan te gaan voor deze paar weken, omdat wij echt willen wachten op de nieuwe smaak. Het kan namelijk zo maar zijn dat je met ¨oude¨ potten blijft zitten. Dit zou erg jammer zijn en zeer kostbaar! Deze producten kun je namelijk niet per 10 afnemen, was het maar zo´n feest 😉 nee deze oplages gaan echt per 100de kilo´s daarom zijn wij nu tijdelijk bijna uitverkocht met de Slim Boost Vega.

We vinden het belangrijk om dit te laten weten aan onze klanten, want het is best interessant en misschien ook wel leuk om dit te weten! Natuurlijk hebben we een vervanger voor als je er net langs grijpt en dat is onze nieuwe SlimBoost Extreme Vegan. Deze is perfect om tussendoor te blijven gebruiken tot onze nieuwe heerlijke smaak Slim Boost Vega weer binnenkomt. Dus wij denken zeker aan jullie! En laten jullie zeker niet zonder iets staan voor een paar weken.

Ze zijn al met onze Slim Boost Vega bezig! En we staan op lever planning van 16 april als alles goed gaat! Dus erg lang hoeven jullie gelukkig niet te wachten!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.