Hoe kan ik nou het beste afvallen? Alle feiten op een rij.

neovital gezond

Iedereen weet het beter, de een zegt dit, de ander zegt dat, maar ik ben toch uniek? Niet alle tips hoeven te werken voor mij?

Jippie die knop is om, ik ga afvallen! Maar hoe...je gaat op zoek of vraagt naar meningen van een ander.

Jeetje daar komt het! Tips, weetjes, producten vliegen je om de oren..maar wat is nou het beste voor jou? Dat weet namelijk alleen jouw eigen lichaam.

Je ziet vaak voorbij komen, jippie ik ben 10 kg afgevallen, niet door medicijnen of drankjes, nee gewoon op mijn eten letten, drinken en suikers en voldoende bewegen.

Ja top als jou dit lukt!!!!! Toch moet je hiermee uitkijken, dit lukt vaak bij mensen met een enorm overgewicht en een enorme ongezonde leefstijl.

Als deze mensen hun leven drastisch omgooien is het logisch dat het lichaam zegt...woowwwwwww ik krijg geen troep meer binnen en laat binnen 1a2 weken 10 kilo los...maar dit is niet gezond.

Hoezo zul je denken?

Nou, je lichaam krijgt een klap ineens! Net als bij een verslaving..als je verslaafd bent of ergens aan gewend bent is het nooit slim om in 1 klap te stoppen!

Altijd rustig je lichaam laten wennen aan de nieuwe situatie is het beste, wil je niet andere vervelende aandoeningen gaan creëren. EN wat als je nu niet in staat bent om überhaupt te sporten of extra te bewegen..wat dan?

Het gezondste is om tussen de 0,5 en 1 kg per week te verliezen, alleen dan hou je het jojo effect tegen. Uiteraard is dit percentage iets hoger bij mensen met obesitas.

Terugval!

Ja daar heb je het al, je doet het op eigen kracht (en dit is echt een hele mooie prestatie! als het je lukt, topper hoor!) maar vele krijgen al snel een terugval..

h0nger, suikerdipjes en ga zo maar door want je lichaam krijgt amper nog iets binnen van wat het gewend was...je word gek en duikt die kast weer in ...ach is maar 1x zeg je dan!

Ja maar die ene keer komt ff 10x harder binnen jongens! Je kunt serieus weer helemaal overnieuw beginnen.

Feit is, dat op je voeding letten je zeker kan helpen bij een gezond gewicht! ABSOLUUUT, maar haal er altijd hulp bij, zoals een diëtiste, voedingscoach of personal trainer.

Zij kunnen je helpen op een goede manier! Haal dus niet alles van internet af of de goede tips van buurman Jan! Maar ga naar een gecertificeerd, opgeleid persoon die verstand heeft van voeding.

Ik heb geen pillen of drankjes nodig!

Nee jij misschien niet, maar 67,5% van de Nederlanders krijgt het niet voor elkaar om af te vallen door alleen op de voeding te letten.

Hun lichaam word daar niet warm of koud van en je ziet zelfs vaak dat mensen erdoor aankomen i.p.v. afvallen..daar sta je dan met je goeie gedrag.

Altijd leuk de weetjes van iemand anders, maar vele hebben geen verstand van het menselijk lichaam, daarom is het altijd lastig om te geloven wat een ander zegt.

Ach pillen en drankjes helpen niet,..die troep... ja ja ik weet er alles van! Maar wat als jij nou alleen af kunt vallen met behulp van pillen en drankjes....

laat je het dan staan omdat de buurvrouw zegt dit werkt niet..je moet gewoon normaal eten?

Dacht het niet, jij probeert wat jij ziet zitten! Nu zijn er veel drankjes, pilletjes en andere op de markt, wat moet je pakken? Hier wat tips waar je op moet letten;

1: Pak niet zomaar drankjes van een niet opgeleid persoon, vaak weten ze niet wat erin zit en kan jou lichaam schaden, let daarom altijd op de ingrediënten en de werking en ga niet klakkeloos alles uitproberen omdat er leuke foto´s bij staan.

Sommige spulletjes kunnen voor jouw lichaam schadelijk zijn waar niet op geattendeerd word.

2: Neem producten die zo puur mogelijk zijn, uit de natuur, biologisch en het liefst met certificaat, dus bij een bedrijf wat gecertificeerd is in het lichaam en de producten, alleen daar kun je de juiste producten voor bij jouw lichaam aan laten passen.

3: Wil je geen drankjes en pilletjes, ga dan op zoek naar een ervaren voedingscoach

4: Kijk uit met maaltijdvervanger, ik zeg niet dat deze niet goed zijn voor je, maar ook deze zijn niet voor ieder lichaam geschikt!

Je krijgt alleen vloeibare voeding binnen waardoor je darmen op ten duur ¨lam¨ gelegd worden. Zodra jij weer vast voedsel binnen krijgt heb je kans dat je 10x harder en het dubbele aankomt!

5: Laat de gevaarlijke fatburners achterwege, en dan heb ik het over de schadelijke chemische fatburners die je via de zwarte markt kunt krijgen...niet doen, die zijn niet goed voor je hart!

6: Laat je goed adviseren door een bedrijf welk hulpmiddel het beste bij jou past, het is helemaal niet erg om hulp te vragen, een goed bedrijf neemt de tijd voor je!

Geef vooral ook aan als je last hebt van aandoeningen, ook daar moet rekening mee gehouden worden.

Kortom ga niet zomaar iets nemen...maar neem de tijd en pak direct iets wat goed is voor je en je ook echt kan helpen!

Heb je hulp nodig, neem dan vooral contact met ons op!

www.neovital.nl

 

DEEL DIT ARTIKEL