Hoe val je nou het beste, op een gezonde manier af?

denim-1839955_640

Je wil heel graag afvallen, maar waar begin je? Wat is nou de beste methode, moet ik dieeten, moet ik alleen gezonde voeding gaan eten, mag ik wel dat ene wijntje?

Heel internet staat vol met tips en tricks, maar ja, welke tip is nu de beste?

Allereerst……wat eet je op een dag, ga daar eens eerst naar kijken! Vaak smokkel je meer weg dan je denkt! Gezonde voeding van de schijf van 5 is natuurlijk het allerbelangrijkste! Maar ja, hallo…moet ik dan maar alles op gaan geven, wat mij een beetje laat genieten?

Nee zeker niet. Afvallen kun je zelf, maar vaak gaat dit gepaard met suikerdipjes, hongeraanvallen en een enorme drang naar snacks en fastfood!

Soms kun je wel een beetje hulp gebruiken toch???? Crashen is ZOOO NOT DONE! JoJo effect steekt de kop op en dan kun je weer klagen! Maar ja jou lichaam snapt er niks meer van….eerst krijg ik van alles te eten, waarvoor ik moet werken en dan ineens krijg ik niks…waauuwww je organen gaan klapperen hoor!

EN tijd, waar haal ik in godsnaam de tijd vandaan…tja je hebt ook tijd om te eten, dus je hebt ook tijd om niet te eten en je lichaam een klap te geven. Net als maaltijdvervangers, ik zeg zeker niet dat ze slecht zijn, maar vaak zijn deze wel voor professionals die weten wat ze met hun lichaam doen..echt niet voor jantje en pietje op de hoek van de straat….no affence, maar kom op niet iedereen heeft een volledige biologie opleiding afgerond.

Wat doet jou lichaam met maaltijdvervangers…juist (vaak) honger lijden! Dan neem je nog maar een ¨gezonde¨ reep, want hey dat komt goed… je snakt ondertussen naar friet, pizza of een dikke mars ofzo..maar je gaat ervoor. Je lichaam went er uiteindelijk aan en legt eigenlijk je ledematen stil…want kun jij op een shake leven? Ja jij ja? Nogmaals ik zeg niet dat ze slecht zijn, absoluut niet…maar ik weet dat jou lichaam dat niet volhoudt.

Onze Slim Boost bijvoorbeeld, vervangt geen maaltijd, maar die drink je er juist VOOR! Je krijgt zo een natuurlijke maagverkleining, dus je gaat wel minder eten, maar zorgt er wel voor dat je allee voedingstoffen die je nodig hebt binnen krijgt! Dus je lijdt geen honger, je darmen worden enorm verwend en gevoed dus een jojo effect blijft uit! Je suikerspiegel blijft mooi op 1 lijn, waardoor die chocolade reep jou niet meer roept hoor. En het allerleukste! Je kunt gewoon normaal (gevarieerd) blijven eten! Dus ook dat frietje, ook dat stukje kaas. Dus geen honger, geen dieet, geen suikerdipjes en je lichaam krijgt een dosis voeding waar je akelig van word!

Wat is nou de beste manier voor jou..ga je sporten, ga je diëten, of ga je voor gezond en makkelijk? Eigen keuze, eigen moment, waar jou motivatie ook ligt! Pak voor jou de beste manier, maar zorg wel goed voor je lichaam! Want die motor moet wel blijven draaien!

Wil je meer informatie over gezond afvallen? Klik dan HIER

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 80 reviews.