Hooikoorts; Kun je dat op een natuurlijke manier oplossen?

20220525_192057_0000

Hooikoorts. Je hebt een jeukende neus, waardoor je veel niest. Je kan ook last hebben van een verstopte neus of een loopneus. Maar hoe los je dit nu op?

Naast een verstopte neus en branderige ogen kun je last hebben van niesaanvallen, hoesten, hoofdpijn, weinig eetlust, benauwdheid en pijn aan de longen.

Er zijn drie typen hooikoorts, die samenhangen met de bloeitijd van planten en bomen:

  • Het voorjaarstype, veroorzaakt door boompollen van vooral berk, els, hazelaar, iep, den en eik.
  • Het zomertype, veroorzaakt door gras- en onkruidpollen, vooral zuring, weegbree en bijvoet.
  • Het najaarstype, ook veroorzaakt door met name onkruidpollen.

Ik wil van mijn hooikoorts af!

Dit zou erg fijn zijn natuurlijk, maar echt ervan af komen is natuurlijk altijd de vraag of dat wel gaat! We zijn gewend om zware en schadelijke allergie tabletten te nemen die eigenlijk het werkelijke probleem onderdrukken! Maar onderdrukken is niet oplossen!

Wij van Neovital hebben veel onderzoek gedaan naar hooikoorts en darmflora. Nou hebben we daar hele mooie berichten uit gekregen en is het zelfs mogelijk om je klachten sterk te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen in sommige gevallen.

png 20220525 192308 0000 NeoVital Nutrition

Wij leggen je graag uit wat jou misschien ook wel eens heel goed zou kunnen werken!

1: Probiotica

Probiotica kunnen namelijk allergische klachten van pollen fors verminderen. Ze weten het aantal immuuneiwitten bij hooikoorts terug te dringen. Tegelijkertijd stimuleren ze de aanmaak van allergie-remmende stoffen. Vooral de melkzuurbacterie Lactospore laat goede resultaten zien.

2: Vitamine C

Vitamine C is een natuurlijk anti-antihistaminicum en kan hooikoorts sterk doen verminderen en soms zelfs voorkomen. Ook enkele andere allergische reacties (van de luchtwegen) kunnen met vitamine C worden verholpen.

3: Vitamine D3

Vitamine D is momenteel de drukst onderzochte vet-oplosbare vitamine ter wereld.

Zo staat vast dat vitamine D een effect heeft op onze immuniteit. Alle allergische aandoeningen (astma, allergische rhinitis – de beroemde hooikoorts! – voedingsallergieën, eczema…) komen steeds vaker voor. Recente studies geven aan dat vitamine D een belangrijke rol speelt in het voorkomen van allergische aandoeningen. Zij activeert bepaalde immuuncellen die ervoor zorgen dat er geen chemische substanties (zoals histamine) vrijkomen; deze zijn immers verantwoordelijk voor de symptomen van de allergische aandoening.

Heel wat onderzoeken geven aan dat er een verband is tussen een laag vitamine D-gehalte en de ontwikkeling van allergische aandoeningen.

Deze 3 toppers bij elkaar geven je dus zeker meer lucht en vrijheid tijdens de mooie dagen! Ook wij hebben getest en van de 10 testers, zijn er 8 helemaal van hun hooikoorts (lichte klachten) af en bij 2 zijn de klachten met 90% verminderd (zware klachten) binnen 3 weken gebruik van deze producten.

Afvallen en balans NeoVital Nutrition

Wij hebben een speciaal hooikoorts pakket samengesteld! Voor meer informatie KLIK HIER!
Wellicht kunnen ze dus voor jou ook zeker wat betekenen buiten de andere gezondheidsvoordelen die je ermee opdoet!

 

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.