Ik voelde me zo slecht, dat ik dacht dat het voorbij was.

fruits-1869132_640

Jarenlang voelde ik me slecht, ik dacht echt, dit is het einde. Er moest toch iets zijn?

Een verhaal die niet verzonnen is en vaker voor komt dan je denkt! Hierbij mijn eigen verhaal omtrent mijn gezondheid.

9 jaar geleden begon het hele festijn...het startte rustig aan met was klachtjes hier en daar. Misselijk, buikpijnen, overgeven, moe..maar hey ik ben inmiddels moeder, logisch dat je vaak moe bent of niet lekker.

Ik at erg gezond, altijd al gedaan en nam netjes vitamines en mineralen. Een gezondheidsgoeroe ben ik altijd stiekem wel geweest. Veel sporten, gezond eten, veel water drinken en goed voor mezelf zorgen en ja ik had echt wel mijn momenten! Ik hou van lekker eten.

Naarmate de jaren verstreken werden mijn klachten steeds erger en er kwamen er steeds meer bij, dokter in dokter uit..het zit tussen je oren. Totdat 1 huisarts zei...bloed prikken! Op vitamines, mineralen, hart, glucose, cholesterol oftewel het hele lijstje eigenlijk wel!

Ik zwakte steeds meer af...ik werd tamelijk gefrustreerd want ik voelde me slechter en slechter en wist niet wat ik fout deed.

Ik kreeg reuma aan mijn polsen en knieën, had enorme last van hyperventilatie, kon de trap nog niet op of mijn hart bonkte mijn lijf uit, hoofdpijn, angsten, nekklachten, spierkrampen, heftige eczeem, mijn hormonen gingen alle kanten uit en ik kwam beetje bij beetje aan in gewicht! Hallooooooo! Ik sport, ik eet gezond, ik neem vitamines...HELP!

Uitslag bloedonderzoek, ik moest maar even langskomen. Nou ik als hypochonder dacht gelijk het ergste en bereide mezelf voor. ¨Gaat u zitten¨ ok ...hartkloppingen, druk in mijn hoofd, benauwd. Kom maar op!

U heeft niks meer in uw lijf zitten wat uw lichaam voedt!

Nou mevrouw, u heeft serieuze tekorten op uw vitamines en mineralen en uw ijzer is schrikbarend laag! WAT? Maar, ik eet gezond, neem vitamines en mineralen, sport..hoezo..

Nou uw lichaam neemt niks op uit het voedsel wat u neemt, en uw lichaam keert zich tegen de vitamines en mineralen die u neemt. MEDICIJNEN! Anders zou het wel eens goed mis kunnen gaan. Dat wilde ik eigenlijk helemaal niet, maar hey, ik wil niet bezwijken aan.

Zware kuren, nog zieker, nog meer pijn, nog meer medicijnen, dat was fijn voor 3 dagen, maar daarna voelde ik me nog slechter dan voorheen.

Na jaren zo doorgebracht te hebben, alles geprobeerd, natuurlijke pillen, therapie, voeding aanpassen, niks hielp en ik dacht dat moet anders kunnen en er moet iets zijn wat mijn lichaam WEL opneemt!

Zo hebben wij onze eigen supplementen ontwikkeld, puur uit de natuur met extracten die het beste passen bij de lichaams-eigen stoffen waardoor er een snellere en effectievere opname ontstaat.

Voor het eerst in jaren voelde ik me eindelijk goed met het gebruik van de Slim Boost Vega, Beauty Boost Vega en de D3 extra strong. Uiteraard zijn mijn bloedwaardes bij gehouden en kan je uit alle eerlijkheid vertellen dat ik nu aan het maximale zit!

Mijn ijzer word beter opgenomen, mijn B12 is perfect, mijn energie is gestegen, ben niet meer moe, heb geen reuma meer, geen eczeem, ben 24 kg kwijt, voel me geweldig en heb energie voor 10!

Dit had ik nooit verwacht, dat tekorten dus wel degelijk vaker de oorzaak zijn van ziektes en aandoeningen dan je denkt!

Laat je op tijd checken! Hier wat symptomen op een rijtje die kunnen ontstaan na langdurig tekort aan vitamines en mineralen;

 • Reuma en artrose
 • Fibromyalgie
 • Benauwdheidsklachten
 • Astma
 • Eczeem
 • Spierkrampen
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijnen
 • Ontstekingen
 • Longproblemen
 • Hyperventilatie
 • Lusteloosheid
 • Nierproblemen
 • Leverproblemen
 • Gewichtstoename
 • Haaruitval
 • Grauwe huid
 • Darmproblemen
 • Maagproblemen
 • Botontkalking
 • Ongezond tandvlees
 • Huidproblemen
 • Enorme trek in fastfood

Dit is schrikken hé! Daarom is ¨goed¨ en ¨gezond¨ eten niet altijd een optie, ieder lichaam is anders en niet ieder lichaam is in staat zichzelf aan te vullen met de juiste stofjes.

Daarom is de zin ¨niet nodig, of eet gewoon gezond¨ niet voor iedereen bedoeld. Zorg goed voor je lichaam! En bij deze klachten ..laat je testen! Of neem een goed supplement!

Klik HIER voor meer informatie over al onze 100% natuurlijke en vegan producten die snel opnemen in het lichaam en perfect past bij lichaamseigen stoffen!

 

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.