Jarenlang pijn door reuma en fybromyalgie, ik wist niet meer wat ik moest doen.

neovital reuma

Anne (42 jaar) kampte al 15 jaar met ondraaglijke pijnen door reuma, ontstekingen en fibromyalgie. ¨ik zit er doorheen, en weet niet meer wat ik moet doen¨ Het word me teveel.

Help mij, was de eerste vraag die ik van Anne kreeg. Help? Ja ik ben geen arts, wat kan ik voor je doen? ¨ik heb ondraaglijke pijnen en weet niet meer wat ik moet doen¨ was wat ze het eerste zei.

Vertel, wat is er aan de hand.

Ik ben Anne en ben 42 jaar, 15 jaar geleden begon ik pijn te krijgen in mijn enkels, ach dacht ik...gaat wel weer over, ik doe staand werk dus zal wel een verklaring hebben. Dus ik ging door.. de pijn verspreide zich naarmate te tijd verstreek...weken lang dacht ik, dit komt goed..het hoort erbij.

Tot een tijd....ik kon mijn bed niet meer uit, mijn enkels zwollen op, mijn vingers kon ik niet meer normaal bewegen, mijn rug en nek waren stijf, en het voelde of mijn spieren uit elkaar getrokken werden en mijn botten allemaal gebroken waren!

Toch maar naar de dokter, want dit kan niet meer normaal zijn. Na lange testen, eindeloze, nutteloze behandelingen, kwamen we erachter dat ik reuma en fibromyalgie heb, dan zakt de moed je wel even in je schoenen kan ik je vertellen. EN nu? Ik wil werken, ik wil door wat moet ik doen..

Zware medicijnen was het antwoord! Nou daar zat ik dus echt niet op te wachten, maar ja wat moest ik anders? De jaren verstreken, de pijn was niet meer normaal, kon niet meer functioneren.

Ten einde raadt was ik. Ik kwam kilo´s aan door de medicatie en uiteraard door het niet meer normaal bewegen, dan heb ik het over mijn werk, de wandelingen met de hond, de sportmomentjes, nee het enige wat ik deed was de wekelijkse bezoekjes aan de fysio, die mij geen steek verder hielpen.

15 jaar lang heb ik alles geprobeerd, van laserbehandelingen, naar medicijnen, van fisio naar hypnose, van alternatieve geneeswijze naar.....niks...ik was klaar, €10000 euro´s verder en niks...geen verbetering, geen medicijn die mij kon helpen. Zat het dan tussen mijn oren?

Was ik gek? Ik ging kapot van de pijn en niemand die me kon helpen, voelde me zo eenzaam en alleen. Ik wilde weer de oude IK worden.

In september vorig jaar kwam ik Chantal tegen op Facebook. Las de verhalen en de reviews en zag een paar voorbij komen met reuma, artrose, fibromyalgie.

Ja natuurlijk! Ik loop al 15 jaar met pijn en dit zal me wel even gaan helpen, ik ben serieus heb het Chantal niet makkelijk gemaakt!

Want had mijn verhaal even verteld, maar ook zeker mijn sceptische kant. Chantal kwam met de woorden....als je het niet probeert weet je het niet! En tja daar had ze gelijk in want ik had al zoveel meer geprobeerd. Ze raadde me de Slim Boost Vega en de Beauty Boost Vega aan.

Ik zeg nog, nou dat word een duur ritje voor niks. (arme Chantal) maar ze bleef kalm en vriendelijk en vertelde dat ze er zelf ook baadt bij heeft, maar dat wel ieder lichaam anders is en ze natuurlijk geen 100% garantie kan geven! Dit was voor mij de doorslag.

Geen push verkoop en geen gouden bergen. Ik bestelde de eerste keer.

Eenmaal binnen toch nog erg sceptisch, maar dacht och ik probeer het gewoon, het kan in ieder geval geen kwaad. Mensen....echt waar! De eerste week merkte ik al verschil, de pijn werd een beetje minder en kreeg eindelijk wat energie!

Dat was voor mij al een plus punt, pijn had in immers al 15 jaar dus. 1 maand later heb ik Chantal met tranen een berichtje gestuurd. ¨Chantal, ik ben 3 kilo afgevallen mijn enkels zijn niet meer dik en ik heb geen spierkrampen meer gehad..wat is dit?¨ waarop Chantal reageerde ¨Anne, dit is zo fijn om te horen, je lichaam accepteert de supplementen!¨

december 2020, dit was mijn maand! Ik was 11 kilo kwijt, en had gewoon geen pijn meer. Geen grapje, ik kon weer normaal bewegen IK HAD GEEN PIJN MEER!!!!

Mijn ontstekingen waren weg, en ik mocht op aanraden van de arts STOPPEN  met mijn medicijnen! En waardoor? Echt alleen met deze supplementen.

Ik schrijf dit verhaal nu in februari 2021, en ik ben mezelf weer. Ik ben weer de Anne die ik was. Pijn? Ja af en toe als ik denk dat ik te ver kan gaan, maar die pijn is niet te vergelijken met de pijn die ik heb gehad voor 15 jaar lang.

Deze pijn is een peulenschil en ik vind het prima. Maar ik heb geen ontstekingen meer gehad, geen medicijnen, geen krampen, geen rugpijn, ben inmiddels 19 kilo kwijt en ik leef. IK LEEF WEER.

Ik kan het iedereen aanraden met spieraandoeningen. Ik ben het levende bewijs!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.