Laag libido; hoe komt het en wat kun je er tegen doen?

20220523_083036_0000

Een stevige, liefdevolle of romantische vrijpartij is iets wat we allemaal wel willen, maar wat als het niet meer kan? Je zin is weg, het lukt niet meer en de frustratie stijgt. Hoe verhoog je je libido?

Wat is libido?

Het woord libido stamt uit het Latijn en betekent wens, lust, begeert en verlangen. In andere woorden staat Libido voor de seksuele behoefte, de drift naar seksuele beleving en het verlangen naar lichamelijk genot.

Als de behoefte aan seksuele handelingen geheel uitblijft, kan men spreken van een libidostoornis. Lichamelijk kan zich dat bij de vrouw uiten in het niet vochtig worden, bij de man in het uitblijven van een erectie.

Welke leeftijd libido het hoogst?

Waar het bij mannen daalt vanaf hun 30ste levensjaar, stijgt dat van de vrouwen, met een hoogtepunt op hun 46ste. Of het daarna wel achteruitgaat bij vrouwen, is niet bekend. Helaas komt het tegenwoordig vaker voor dat ook vrouwen al op jonge leeftijd geen ¨zin¨ meer hebben in een stevige vrijpartij of romantische intimiteit.
Sex is voor vele toch wel belangrijk, het hoort bij ons leven en het verrijkt de geest! Het is geen taboe, het is er, en het mag er zijn!
jpg 20220523 085704 0000 NeoVital Nutrition

Maar hoe kun je je libido nu verhogen?

Hierbij enkele tips om je seksleven een boost te geven:

  1. Creëer intieme momenten
  2. Zorg voor variatie
  3. Geef elkaar een heerlijke massage
  4. Communiceer met elkaar
  5. Gebruik glijmiddel
  6. Neem een natuurlijk supplement (libido power vega)
  7. Houd het spannend
  8. Eet en drink gezond
  9. Koude douche; niet alleen om af te koelen maar koud water verhoogt ook het libido

Libido verhogende middelen voor mannen en vrouwen

Mannen met een laag libido hebben soms erectieproblemen. Ze hebben bijvoorbeeld geen zin in seks door stress op het werk en daardoor is het lastig om een erectie te krijgen. Vrijwel iedere man heeft dit wel eens. Er kunnen echter relatiespanningen ontstaan wanneer zijn partner wel veel seksdrift heeft. Andersom geldt dit natuurlijk ook bij vrouwen die weinig zin hebben in bed.

Libido Power Vega!

Neovital heeft een speciale, natuurlijke stimulator ontwikkeld voor MAN EN VROUW! Deze capsules bevorderen het libido, zorgt voor meer aanmaak en zorgt voor intens genot!

 

• Krachtig adaptogeen
• Ondersteunt gezond libido
• Ondersteunt het seksuele functioneren

Maca is een krachtig adaptogeen uit het Andes gebergte. Het is een knolgewas afkomstig uit het hoge Andes gebergte en is ook bekend onder de namen `Inca Ginseng` of `Peruaanse Ginseng`. De plant wordt daar door inheemse inwoners al meer dan 5000 jaar gebruikt als hoogwaardige voedingsbron met de opmerkelijke eigenschap dat het de seksuele activiteit kan bevorderen.

Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat Maca rijk is aan aminozuren, phytovoeding, vetzuren en vitaminen en mineralen. Sommige beweren dat Maca zo rijk is aan voedingsstoffen dat als gestopt zou worden met inname van een gemiddeld multi-vitaminen supplement, het lichaam geen verschil zou merken.

Door de adaptogene werking van Maca zijn de verbeteringen perfect afgestemd op de behoefte, de leeftijd en het geslacht van het desbetreffende individu. Dit product is daarom voor iedereen geschikt.

Maca komt officieel niet uit de ginseng familie, het is een adaptogeen. Dit heeft tot gevolg dat continue gebruik belangrijk is om effect te hebben van de positieve eigenschappen van Maca.

565.090 Maca v3.0 1 1 NeoVital NutritionBestel hier geheel discreet jou Libido Power!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.