Mijn gezondheidsstrijd!

jordi3-labru-x-1080x600

Ik ben Jordi en ben 36 jaar en zal jullie vertellen hoe mijn strijd is gegaan.

Al vanaf de leeftijd vanaf 13/14 jaar, kampte ik met licht overgewicht. Naarmate dat ik ouder werd, nam ook mijn gewicht toe, ondanks dat ik veel aan sport deed. Op vroege leeftijd begonnen als keeper, om daarna door te gaan met basketballen, om vandaar af door te gaan naar kickboksen/MMA, en van daar af wegens blessure aan mijn knieën naar het fitness. Hier kon ik mijn lichaam redelijk krijgen zoals ik het wilde, ik gebruikte weliswaar enorm veel normale supplementen erbij, maar binnen een mum van tijd woog ik 105 kg, met 11% vetpercentage.

Zoals je kunt lezen ben ik altijd zeer actief geweest tot op de leeftijd van 26/27 jaar. Vanaf die leeftijd kon ik me er om persoonlijke redenen niet meer toe zetten om te gaan sporten, ik kakte in, verloor mijn energie en levenslust, en lag gewoon een beetje op de bank. Je kunt je wel voorstellen dat dat niet echt meewerkt aan een gezonde fitte levensstijl.

Toen leerde ik 5 jaar geleden mijn huidige vrouw kennen, ik voelde mezelf niet slecht, maar ook niet uitmuntend goed, ik was conditioneel niet fit, maar was er ook niet zo erg aan toe dat ik niks kon of wilde. Zij had al kinderen, die ik er met veel liefde bij heb gekregen, zij waren (en zijn nog steeds) een groot pluspunt in mijn leven. Maar vanaf jaren vrijgezel, naar een vrouw met kinderen, verhuizing, op bedrijfsmatig vlak opleidingen doen, en het liefst zo snel mogelijk alles tegelijk, was het een enorme omslag in mijn leven.

Dit zorgde er natuurlijk wel voor dat je allerlei andere dingen voor jezelf plaatst, en dus mentaal en fysiek geen moeite in jezelf steekt. Toen mijn vrouw zwanger werd van onze jongste spruit, ging het mentaal weer stukken beter, maar fysiek alleen maar slechter. Mannen, wanneer een vrouw zwanger wordt en zij wil iets eten, laat het haar dan eten, maar ga niet mee eten! Dat deed ik dus wel! De snaai momenten volgde elkaar met rap tempo op. En zo mijn gewicht dus ook. Ik merkte hier zowel persoonlijk als op mijn werk steeds meer hinder van, spelen met de kinderen? Ja na 5 minuten liep ik te hijgen. Doorwerken op mijn werk? Ik kon niet eens zonder te hijgen de trap oplopen.

Er moest iets veranderen! Maar met mijn drukke leven, had ik niet zomaar even de tijd om 5/6 dagen in de sportschool te zitten, diëten? jezelf uithongeren? nee dat was niks voor mij.

Nadat ik alles al geprobeerd had, van strenge dieeten, naar fatburners ben ik begonnen met de producten van Labru-X NeoVital.

Ook ik was sceptisch in het begin. Zou het wel echt werken? werkt het zoals wij voor ogen hadden? De slim boost, is dat niet toch jezelf uithongeren?
Met al deze vragen begon ik er toch vol goede moed aan met het doel af te vallen, mezelf beter dan ooit te voelen, en er in ieder geval weer als man en als vader weer op een normale manier kunnen zijn voor mijn gezin.

Let wel, ik ben begonnen op 6 maart 2020, met een begin gewicht van 127 KG!

Zoals ik zei ik ben er volop ingedoken en begonnen. 3 keer per dag de Slim Boost, en 1 x per dag de Beauty Boost met een D3 extra strong. Ik kan gewoon normaal eten, heb geen honger, geen zin in snoep of snacks en heb energie voor 10! Binnen 2 weken zag ik minus 2,8 kg. Wauw dacht ik, zou het dan echt werken zoals wij het voor ogen hadden? Dit was natuurlijk wel een reden om door te gaan, en ik was natuurlijk als het goed werkte het ideale uithangbord. Week na week verloor ik centimeters omvang, kilo na kilo. en hoe meer ik afviel, hoe beter ik mijzelf begon te voelen. Energieker, gezonder, fitter!

Mijn eerste doel was om onder de 110 kg te wegen, dit is natuurlijk toch “even” 17 kg afvallen. dat lukte binnen 4 maanden. En door dacht ik, nu wil ik onder de 105 kg, dat werd iets moeilijker maar ook omdat ik minder streng werd voor mijzelf. Toen ik zover was zei ik, oké, nu nog 1 x in ieder geval onder de 100 kg. En uiteindelijk binnen 6 maanden, woog ik 99,8 kg!

Nu weet ik dat dit verhaal lijkt als het spreekwoord: preken voor eigen parochie. Maar de foto’s spreken voor zich. De mensen die mijn persoonlijk kennen, zullen mijn verhaal ook beamen.

Nu er ook de nieuwe producten bij zijn gekomen, de X-grow en X-proteine, is het toch het moment om weer tijd te maken om de sportschool van binnen te zien, mijn lichaam en geest weer in goede conditie te brengen.

Samen met mijn vrouw willen wij andere ook helpen, of het nu om af te vallen is, of juist om aan te komen, gezonder te leven, je geest tot rust te brengen, of wat je reden ook is, wij zullen altijd klaar staan om je vragen te beantwoorden. Wil je eerst meer informatie, stuur gerust een mail naar info@labru-x.com

Wees je eigen succesverhaal!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.