Onze unieke Slim Boost Vega krijgt een nieuwe verbeterde smaak en een nieuwe jasje!

Neovital Slim Boost Vega

De Slim Boost Vega was natuurlijk niet lekker van smaak, maar dat komt omdat we uitsluitend natuurlijke ingrediënten hebben gebruikt.

We zijn zo trots op onze Slim Boost Vega, we hebben iets unieks ontwikkeld wat enorme succesvolle resultaten geeft en heeft gegeven. 10000 de tevreden klanten, vele mooie resultaten op het gewicht, aandoeningen en ga zo maar verder.

Natuurlijk weten wij dat de smaak niet voor iedereen erg lekker is, we gebruiken 100% natuurlijke ingrediënten voor onze producten en proberen zo de kracht te halen uit de kruiden en extracten. We willen de werking behouden, en geen smaakstoffen of troep toevoegen natuurlijk.

De smaak die we nu hebben, vind niet iedereen lekker, ook wij niet hoor! Maar we weten dat het gezond voor ons is. De Slim Boost kun je ook op verschillende manieren mixen om de smaak onder controle te krijgen, zoals deel water, deel sap, of (soja) melk, of lauw warm water. Het went erg snel, maar voor sommige niet en daarom een reden om te stoppen! Wat de klanten niet fijn vinden (omdat het werkt) en voor ons ook niet fijn, want wij willen natuurlijk op alle gebieden een perfect product neerzetten!

Ceylon kaneel is de boosdoener, maar o zo krachtig in zijn werking, die willen we niet kwijt!

Ceylon kaneel is een mooie toevoeging op onze Slim Boost, deze heeft zo´n krachtige werking! Vooral op diabetes vlak! Ja deze willen we natuurlijk niet kwijt! Maar daar moesten we wel iets mee kunnen doen, maar toch dezelfde werking willen behouden. Deze pure kaneel smaakt namelijk niet naar de kaneel uit de supermarkt, HELAAS.

Maanden zijn we bezig geweest om de smaak lekker te maken, zonder de werking te verstoren en zonder toegevoegde troep! We hebben de ceylon kaneel gefilterd en gefilterd, waardoor je met minder ceylon nog meer kracht creëert, maar toch dezelfde werking behoudt.

We hebben zoete, zoute en zure fruitextracten gemixt, toegevoegd en er weer afgehaald en weer toegevoegd en eindelijk na vele maanden.....IS HET ONS GELUKT!

De Slim Boost Vega krijgt een nieuwe smaak en deze is me toch lekker!!!!! Hij smaakt naar snoepjes hahah geloof het of niet! De fruitextracten (puur uit de natuur) hebben er een frisse smaak aan gegeven, de poeder is ook niet meer bruin, maar wit en de substantie licht roze en niet meer dikkig. Drinkt heerlijk weg! En niet alleen de smaak is veranderd, neeee ook haar jasje heeft een nieuw uiterlijk! NIEUWE SMAAK, NIEUW JASJE, HETZELFDE PRODUCT MET DEZELFDE WERKING!

We moeten alleen nog even geduld hebben.

De ontwikkeling is in volle gang en we verwachten de nieuwe smaak en nog eens in het nieuwe jasje ook een volgende week!!!! Je kunt deze al pre-orderen of je neemt tijdelijk de SlimBoost Extreme! Let wel op dat hij pas opgestuurd word als ze binnen zijn!

We willen jullie tevreden zien, tevreden houden en wij passen aan waar nodig is! Jullie zijn onze drijfkracht om een goed product neer te zetten!

Klik HIER voor de Slim Boost Vega

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.