Slim Boost Vega Original vs SlimBoost Extreme

slim boost vega

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen onze Slim Boost Vega Original en de SlimBoost Extreme Vegan. Je leest er alles over in dit artikel.

Slim Boost Vega Original SlimBoost Extreme
Bevat vitamines en mineralen JA Weinig
Verbrand Vet Op een natuurlijke manier JA
Zorgt voor je algehele gezondheid en jojo effect JA NEE
Bevat Cafeïne NEE JA
Minder honger en geen suikerdips JA NEE

 

Er zit wel degelijk verschil tussen deze 2 zusjes

 

De een is de ander niet, daarom hebben we voor ieder wat wils ontwikkeld. De Slim Boost Vega Original is een echte gezondheid booster en zorgt er op een natuurlijke, rustige manier voor dat je lichaam in balans komt en de kilo´s en cm´s minder worden.

De Original zorgt voor je suikerspiegel, zorgt voor je cholesterol en zorgt ervoor dat je lichaam in balans komt. Je krijgt een natuurlijke maagverkleining en zet je vetten om in energie.

Met onze Slim Boost Original hebben we ook al vele lange termijn resultaten van en kunnen we bijna zeggen dat 99% geen jojo effect ervaart na het stoppen hiermee.

Gebruik wel altijd de Beauty Boost Vega erbij, omdat deze elkaar enorm versterken! Val je nou minder af dan je verwacht of redt je niet om 3 shakes per dag te nemen, vervang dan 1 shake per dag door 2 capsules Neoburn Slim caps.

De Original is geschikt voor iedereen!

 

Laten we eens kijken wat de Extreme doet

 

Onze krachtpatser SlimBoost Extreme is niet hetzelfde! Deze word echt ingezet op de snelle kilo´s en/of cm´s en verbrand doelgericht het vet! Hierin zitten natuurlijk wel wat vitamines, maar niet net als de Original.

De Extreme word vaak ingezet bij echt die laatste kilo´s of net even een boost en is niet echt geschikt voor hogere aantallen. We weten ook nog niet wat deze doet als je ermee stopt. Om af te wisselen met de Original is deze zeker perfect.

Even de snelle vetjes wegwerken en daarna weer werken aan balans. Natuurlijk moeten ze afzonderlijk van elkaar gebruikt worden en nooit in combinatie! Deze is niet geschikt voor hartpatiënten en mensen die overgevoelig zijn voor cafeïne.

Hopelijk hebben we je zo een klein beetje het verschil uit kunnen leggen. ALLEBEI GOED, maar ze hebben allebei een andere werking en een ander doel!

Check onze website voor meer uitleg en informatie

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van www.neovital.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 34 reviews.