De nieuwe SlimBoost Extreme vegan, wat is dit nu eigenlijk?

slimboost-extreme-mockup

SlimBoost Extreme Vegan, wat is dit eigenlijk en wat is het verschil met de Slim Boost Vega?

We hebben een nieuw product, het zusje van de Slim Boost Vega

Onze SLIMBOOST EXTREME VEGAN, de naam zegt het al een beetje. Dit zusje heeft karakter! En is een pittige meid op het gebied van afvallen. Maar zijn die 2 nou hetzelfde?

NEE! Onze Slim Boost Vega is een echte gezonde afslank shake die heel veel voordelen heeft voor het afvallen en de algehele gezondheid.

Deze geeft je een natuurlijke maagverkleining en zorgt voor een laagje in de darmwand om de vetten minder snel op te slaan. Je lichaam krijgt een detox en zorgt voor de suikerspiegel, cholesterol, hart,-en bloedvaten en zorgt voor extra energie.

Onze SLIMBOOST EXTREME VEGAN is een krachtige vetverbrander die de vetten in alle gebieden aanpakt en op een gezonde manier afdrijft. Deze heerlijke shake van bessen extract, vitamines, cafeïne en verschillende aminozuren pakt jou vetjes aan, zorgt voor een dijk energie en is een boost voor je weerstand.

Samen met de Beauty Boost Vega knallen deze beide extra hard.

De nieuwe is bloedrood van kleur en smaakt eene beetje zoet/zuur naar rode bes. De drank is een rode drank die lijkt op een cranberry sap. Ook in dit product zijn geen toxische stoffen, vulmiddelen ed toegevoegd en is weer volledig natuurlijk en vegan.

De SlimBoost Extreme is zeker een mooie aanvulling om tussendoor te nemen zolang de Slim Boost Vega er nog niet is.

Deze powerdrank kan je tussentijds echt net dat beetje extra geven en ervoor zorgen dat je lichaam die extra vetten afdrijft die de Slim Boost Vega niet voor elkaar krijgt.

Power 2.0! En dat merk je! Vele gingen je al voor en zijn zeer tevreden over de werking, de smaak en vooral de extra kilo´s die ze nu al kwijt zijn!

Bestellen of meer info? Klik HIER

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 108 reviews.