Snoepjes, koekjes en vette dingen, ga jij wel eens los?

0001-3601794580_20210629_200126_0000

Je mag je best eens laten gaan hoor, waarom niet?

Snacken, chocolade, koekjes, chips......we houden er BIJNA allemaal van! En het is ook best lastig soms om al die lekkernijen te laten liggen zo nu en dan!

Mij word vaak gevraagd, Chantal eet jij dan nooit eens snoep, koek, chips of vette dingen..Nou wat denk je zelf! Ik mag dan wel in de gezondheid zitten en mezelf voeden met de puurste producten voor een goede gezondheid en een mooi gewicht, maar hé, ik ben ook maar een mens en ik heb echt af en toe 1 x in de zoveel tijd echt wel zo´n dag, vooral wij vrouwen, als het weer eens feest is in de maand, maar dan nog, ook ik houdt van iets lekkers en een stukje chocolade of aardbeien met slagroom kun je me dan echt wel voor wakker maken.

Feestje hier, feestje daar, borrel hier, borrel daar, dat sluipt er soms aardig in niet waar? Ach het kan wel, ik doe het maar....en dat heb ik dus niet, ik let wel bewust op wanneer, hoe en hoe vaak. Ik zou gek zijn nadat ik 24 kilo ben afgevallen om me dan weer ¨dik¨ te vreten! NEVER!

0001 3601920065 20210629 200352 0000 NeoVital Nutrition

Wat willen we hiermee nu eigenlijk zeggen...dat het geen probleem is om je zo nu en dan eens te laten gaan, als je er maar voor zorgt dat je er niet in doorslaat en weer terug bij af bent. MINDSET!!!! En tja pure chocolade zo nu en dan is ook gezond he, wist je dat! Dus laat die gevulde bonbons liggen, want tja die pakken dus wel aan!

Daarom zijn onze producten ook zo fijn, je mag er gewoon bij blijven eten, je valt er mee af en kunt af en toe losgaan, want we zijn en blijven mensen, bourgondiërs, we houden van een feestje en misschien wel een lekkere borrel, dus sta jezelf dat dan ook met mate toe! Natuurlijk heeft niet iedereen dit en zijn er mensen die zich wel strikt houden aan hun gezonde eet gewoonte, dat is ook niet erg, dat mag.

Maar ben niet te streng voor jezelf, ja ook ik snoep wel eens en ja ook ik eet friet, het mag, het kan en het is goed!

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 107 reviews.