Wat doet de Slim Boost Vega nu eigenlijk?

Neovital Slim Boost Vega

De Slim Boost Vega is het nummer 1 afslank product, maar wat doet deze nu eigenlijk voor je lichaam en wat is er nou zo speciaal aan?

Onze Slim Boost Vega, wat zijn we trots op dit parade paardje en nummer 1 afslank middel.

We hebben dit ontwikkeld, omdat we wisten dat afslanken ook anders kon! Er moest meer zijn dan alleen een vetverbranding of maaltijdvervanger.

afvallen

¨Wat doet de Slim Boost Vega nu eigenlijk¨ is een vraag die we vaak voorbij horen komen en natuurlijk ook graag beantwoorden.

Onze Slim is echt uniek, we hebben in deze shake boordevol heilzame en natuurlijke ingrediënten zitten die op alle gebieden aan het werk gaat. Niet alleen op afvallen en vetverbranding, maar ook op ongemakken tijdens het afvallen zoals, suikerdipjes, honger, hoofdpijnen en ga zo nog maar even door.

Afvallen is vaak niet gemakkelijk en niet ieder lichaam is erop gemaakt om ook daadwerkelijk af te vallen zonder wat hulp.

Daarom hebben wij deze shake ontwikkeld met ingrediënten die het dichtste liggen bij de lichaamseigen stoffen, zodat je lichaam geen klap krijgt of überhaupt tegen sputtert.

Moet ik nu echt nog eten?

Zonder honger afvallen... ja wat een droom! Nou met onze Slim Boost Vega kan dat dus gewoon, wij krijgen zelfs van klanten soms wel eens te horen, ¨moet ik nu echt nog eten na die shake?¨

JA! Want ons lichaam is erop gemaakt om vast voedsel te verwerken, het houdt je motor aan de gang en zorgt voor een natuurlijk proces.

Wat onze Slim Boost Vega doet is eigenlijk een natuurlijke maagverkleining geven. Door de Matcha en de Konjac extracten zet de shake uit in je maag, zodat je dat bordje of extra lepeltje echt wel laat.

Want bij teveel eten krijg je dezelfde klachten nadat je daadwerkelijk een maagverkleining hebt gehad...dus flink misselijk en soms overgeven. Dus dat extraatje laat je echt wel staan.

Ook geeft de Slim Boost Vega je lichaam een detox en zorgt voor een gezonde darmflora (heel goed bij sommige huidproblemen en lage weerstand), dat wil zeggen dat al je gifstoffen in je lichaam afgevoerd worden op een natuurlijke manier.

Dit is niet altijd fijn, maar zeker wel noodzakelijk om het lichaam in balans te brengen en zo ook echt af kunt vallen. Gifstoffen in je lichaam (die je onbewust door allerlei redenen en voedsel binnen krijgt) kunnen namelijk het hele afval proces tegenhouden!

De ceylon kaneel extracten zorgen er op zijn beurt weer voor dat je suikerspiegel mooi op 1 lijn blijft. Dat wil zeggen dat je GEEN welbekende suikerdipjes krijgt!

0001 3601794580 20210629 200126 0000 NeoVital Nutrition

Waarmee je toch wel vaak sneller weer naar die chocolade grijpt. Dit gaat ervan af! Je hebt met de Slim Boost Vega dus veel minder of zelfs geen zin meer in snoep! Ideaal al zeg ik het zelf.

Ook heeft de Slim vele voordelen op enkele gezondheidsklachten, uit ervaring zijn er al veel mensen geholpen, niet alleen op afvallen, maar ook met hun diabetes, reuma, artrose, buikpijnen, krampen etc. omdat er zoveel meer natuurlijke, gezonde ingrediënten inzitten.

Alles te lezen in de reviews. zelfs enkele artsen raden dit natuurlijke product aan als patiënten aan 1 van deze gezondheidsklachten lijdt.

Ik krijg zo toch niet genoeg binnen, ik eet 70% minder!

Geen zorgen! Je krijgt juist alles binnen wat je nodig hebt, want jouw lichaam heeft helemaal geen 3 borden eten nodig of 3x gebak of 5 blikjes frisdrank.

Moet ik het combineren?

De Slim Boost Vega zorgt er juist voor dat je alle voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt. Vooral in combinatie met onze unieke Beauty Boost Vega.

Deze power drank zorgt ervoor dat de spijsvertering gestimuleerd word, de darmflora gezond blijft, de huid, haren en nagels verzorgd worden tijdens het afvallen en zorgt voor alle spieren, botten, hersenen en zelfs het hormoonstelsel. De Beauty zorgt dus voor balans in de hormoonhuishouding, waaronder ook de schildklierhormonen.

Als het je al die tijd niet gelukt is om af te vallen, kun je er eigenlijk al vanuit gaan dat je lichaam uit balans is! Dan kun je nog zo goed bezig zijn met afvallen ,maar je zult geen gram verliezen. Daarom raden wij deze combinatie altijd aan! Voor zowel mannen als vrouwen!

Dit is dus een ideale combinatie om te starten met afvallen en optimaliseren van je gezondheid. Vol met antioxidanten, dus ook nog eens erg goed voor de natuurlijke weerstand.

Hoeveel val ik dan af in hoeveel tijd?

Hoeveel je afvalt? Dat is voor iedereen anders, want ieder lichaam reageert anders op onze producten, niet iedereen is zo gemotiveerd of heeft een lastige leefstijl, de een verliest 1 kg per week en een ander 0,5 kg en weer een ander verliest alleen in cm´s of de eerste tijd helemaal niks. Weinig?? Zeker niet, want hoe langzamer en geleidelijker jij afvalt hoe verder weg jouw jojo effect wegloopt! 😉

Balans! Die balans moet weer op orde zijn voordat je gaat afvallen, dus geef zeker niet op en geef je lichaam de tijd om te herstellen.

Geen jojo effect dus (mits je je maag weer flink gaat uitrekken en je je volpropt nar het harde werken) als jij rustig afbouwt en daarna stopt zal jou lichaam geen kick geven als jij gewoon normaal eet zoals je tijdens de kuur deed.

Geen honger, gewoon normaal eten, geen maaltijdvervangers, optimale gezondheidsvoordelen, makkelijk, gezond en zeker geen zware diëten aan te pas, als jij gewoon normaal (gevarieerd) eet is er niks aan de hand! Wil je meer info over onze Slim Boost Vega?

Klik HIER voor de Slim Boost Vega, ben je op zoek naar een maandpakket met alles wat je nodig hebt voor 1 maand, klik dan HIER 

slim boost vega

www.neovital.nl

 

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.