Wat is Matcha en wat doet het voor je?

matcha-6079526_640

Matcha, wel ooit van gehoord, maar wat is het nu eigenlijk en waarom is het zo gezond?

Onze Slim Boost Vega, wat zijn we trots op dit populaire parade paardje en nummer 1 afslank middel en gezondheidsoptimalisatie.

Onze Slim Boost Vega zit boordevol natuurlijke ingrediënten, waaronder Matcha! Maar wat is Matcha nou eigenlijk en wat zijn de gezondheidsvoordelen hiervan?

Matcha thee wordt gemaakt van blaadjes van de theeplant Camellia sinesis die in Japan groeit en ook ontdekt is. De bijzonderheid van matcha is de herkomst en productiewijze van deze groene thee. In tegenstelling tot heel wat andere theesoorten, wordt deze groene thee vermalen tot poeder alvorens geconsumeerd te worden.

WAT ZIJN DE GEZONDHEIDS-VOORDELEN VAN MATCHA?

Eén shake Slim Boost Vega is hetzelfde als 10 kopjes pure groene thee drinken

 

 • Als je matcha drinkt, consumeer je het volledige blad en krijg je 100% van de goede voedingsstoffen binnen
 • Matcha groene thee bevat 137 keer meer antioxidanten dan gewone groene thee

 

DIT DOET MATCHA VOOR JE LICHAAM

 

 • Zit boordevol antioxidanten waaronder de krachtige EGCg
 • Geeft je metabolisme een boost en verbrand calorieën
 • Detox je je lichaam op een natuurlijke wijze
 • Brengt je lichaam en geest terug in balans
 • Is rijk aan vezels, chlorofyl en vitamines
 • Geeft je een enorme energie boost, tot wel 5 uur lang
 • Verbetert je concentratie en humeur
 • Is een bron van vitamine C, selenium, chromium, zink en magnesium
 • Helpt met voorkomen van ziektes
 • Helpt met verlagen van cholesterol en je bloedsuikerspiegel

matcha powder 4402675 640 NeoVital Nutrition

 

Als jij elke dag een shake drinkt, geniet je zowel van de enorme energie boost en bescherm je jouw lichaam tegen de vele gevaarlijke vrije radicalen rondom ons.

BOORDEVOL ANTIOXIDANTEN

Een van de grootste gezondheidsvoordelen van matcha is dat je super veel antioxidanten binnenkrijgt bij elke slok. Recent baanbrekend onderzoek toont aan dat matcha meer antioxidanten bevat dan welk ander ‘superfoods’ ook!

 

Wat doen antioxidanten met je lijf?

Tegenwoordig spreekt iedereen over antioxidanten. Deze natuurlijke chemische verbindingen beschermen je lijf tegen veroudering en chronische ziektes. Je hebt waarschijnlijk al gehoord dat bosbessen en broccoli heel gezond zijn. Maar matcha is ongeëvenaard. Volgens het laatste baanbrekend onderzoek bevat matcha exponentieel meer antioxidanten dan welke andere groente of fruit ook.

VOORDELEN VAN MATCHA THEE

Matcha bevat meer antioxidanten dan gewone thee, werkt ontstekingsremmend en geeft het lichaam een opkikker. Verder zorgt de chlorophyll ervoor dat schadelijke metalen uit het lichaam afgevoerd worden. Als laatste zorgt L-Theanine voor een kalmerend effect. De laatste jaren kent matcha thee een steeds groter wordende populariteit en worden meer en meer positieve eigenschappen aan deze thee toegeschreven. Zo zou matcha ook een gunstige invloed hebben op het voorkomen van dementie en de geestelijke gezondheid in het algemeen bevorderen.

Dit is mooi! Daarom hebben we al heel veel mooie reviews mogen ontvangen op onze Slim Boost Vega Original. Niet alleen om af te vallen,maar zeker ook voor een mooie gezondheidsoptimalisatie.

 

Klik HIER voor de Slim Boost Vega, ben je op zoek naar een maandpakket met alles wat je nodig hebt voor 1 maand, klik dan HIER 

170412644 1723613511151195 5419965252108476156 n NeoVital Nutrition

Benieuwd naar de vele reviews? Klik dan HIER en lees alle succesverhalen.

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.