Wat zijn de voordelen van Green Power Vega

Green Power Vega

Green Power bevat enzymen, vezels en de maagzuurresistentie probiotica Lactospore™. Lactospore™, goed voor de weerstand en darmflora

Onze favoriet  Green Power Vega is een mega groot vitamine bommetje die ervoor zorgt dat je darmen optimaal functioneren!Green Power bevat enzymen, vezels en de maagzuurresistentie probiotica Lactospore™. Lactospore™ is een bereiding van het melkzuur bacillus die is gebaseerd op de species Lactobacillus Sporogenes.

De Green Power kan met recht een superfood worden genoemd. Deze formule zit boordevol zorgvuldig geselecteerde natuurlijke voedingsstoffen.

Wat is het nut van Probiotica?

Probiotica in de darmflora doen wat extra's voor je lichaam. Ze zorgen voor een goede werking van de darmen en helpen bij de ontwikkeling van je immuunsysteem. Daardoor helpen ze je te beschermen tegen ziektes. Het is belangrijk te zorgen voor een goede darmflora.

Probiotica zijn goede darmbacteriën. Deze bacteriën overleven het maagzuur en bereiken daardoor de darm. Ze kunnen bijdragen aan de balans van het microbioom (ook wel darmflora genoemd). Wanneer het microbioom uit balans is, kunnen klachten ontstaan zoals diarree, misselijkheid, opgeblazen buik, buikpijn, darmkrampen, maagzuur en spijsverteringsklachten.

Wat zit er in de Green Power Vega?

Ons potje groenten en fruit zit dus niet alleen vol met probiotica,maar ook met 27 verschillende soorten groenten en fruit extracten, waardoor je dus met 1 shake per dag alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt!

Lactospore™, Lactospore (Lactobacillus sporogenes), is een van de belangrijkste ketens van bacteriën in het maagdarmkanaal. Stambacteriën, het soort aanwezig in Lactospore®, vormen sporen die in de maag en darmen aanwezig blijven, ongeacht wat uw zuivelconsumptie is.

Ook hebben wij er spirulina aan toegevoegd.

Voor wie is de Green Power Vega geschikt?

Onze Greens is zeer geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar!!! Dus heb jij een kindje die niet voldoende voedingsstoffen eet, dan is dit de ideale oplossing!

Verder kun je de Greens inzetten als dagelijks onderhoud, maar zeker ook bij klachten.

Als de darmflora verstoord is, kan dit verschillende klachten geven. Denk hierbij aan: winderigheid, opgeblazen gevoel, constipatie/obstipatie, diarreeklachten, lage weerstand. De bacteriën zorgen ervoor dat er een mooie slijmlaag op de darmwand ligt die een barrière vormt tussen bacteriën en de darmwand.

green power vegaKLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Wil je meer info over onze producten kijk op www.neovital.nl of volg ons op social media

DEEL DIT ARTIKEL
De waardering van webshop.neovital.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 109 reviews.